Vakantiehuis Drijber
op Vakantiepark De Stal
Huiscode: DG055
Huiscode: DG055
9 personen
Huisdiervrij
5 slaapkamers
Geen Wi-Fi
DG055 - Basisafbeelding
9, 2
Heerlijk
25 beoordelingen
DG055 - Woonkamer
DG055 - Woonkamer
DG055 - Woonkamer
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (25)

9 persoons vakantie accommodatie.

Deze groepsaccommodatie bestaat uit verschillende woongedeeltes welke gesitueerd zijn in twee verschillende naast elkaar gelegen woonboerderijen, deze boerderijen liggen op slechts enkele meters afstand van elkaar en is zeer geschikt voor vriendengroepen en/of families met kinderen. De vakantieboerderijen zijn gelegen op het kleinschalige vakantiepark de Stal, nabij natuurgebied de Drentse Hooglanden. Op het vakantiepark is een gezamelijke recreatieruimte aanwezig waar u terecht kunt voor diverse binnen/ buitenspellen en een goed gevulde boekenkast. De basic inrichting en de oude boerderij laten u kennis maken met de speciale vakantiesfeer welke er in en om de boerderij hangt. Kom en ervaar!

Indeling

Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer met eethoek, centrale verwarming, zithoek met televisie en schotelantenne. De keuken beschikt over ander andere een filter koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Er zijn vijf slaapkamer, op de begane grond is één slaapkamer en op de eerste verdieping vier slaapkamers. In totaal zijn er negen slaapplaatsen met allemaal een éénpersoons boxspringbed. Er zijn twee badkamers waarvan zich er een op de begane grond bevindt en de andere zich op de etage. De badkamer op de begane grond beschikt over een bad en een douche en de badkamer op de etage beschikt over een douche. Op het terrein is een gratis WiFi verbinding, in de woning zelf kan de verbinding op sommige apparaten zwak zijn.

U heeft de beschikking over ruime terrassen voorzien van tuinmeubilair, rondom de boerderijen is een ruim grasveld waar naar hartelust gespeeld kan worden door de kinderen. Tevens heeft u de beschikken over de gezamelijke recreatieruimte vol met spelletjes en boeken waar u met het gehele gezelschap kunt zitten.

Deze accommodatie ligt in een bosrijke omgeving, tussen de heidevelden en vennetjes. Op nog geen 50 meter afstand van de woning bevindt zich viswater (met steiger en visboot.) en op drie kilometer afstand bevindt zich een golfbaan. U kunt hier prachtige fietsroutes fietsen, wandelroutes wandelen en verschillende watersporten beoefenen. Er is ook een Jeu de boulesbaan en midgetgolf.

Beschikbaarheid