Vakantiehuis Enkhuizen
op Enkhuizer Strand
Huiscode: NH159
Huiscode: NH159
4 personen
2 huisdieren
2 slaapkamers
Wi-Fi
NH159 - Basisafbeelding
8, 6
Heerlijk
3 beoordelingen
NH159 - Woonkamer
NH159 - Woonkamer
NH159 - Woonkamer
Bekijk 6 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (3)

Luxe en stijlvolle 4-persoonswoning op het vakantiepark Enkhuizer Strand

De L-Cube heeft een robuuste uitstraling, maar door zijn unieke vorm ook een aangenaam huiselijk gevoel. Deze woning heeft een hoog plafond en een prachtig lichtinval. Door de schuifpui stap je op het zonneterras waar het heerlijk toeven is. Deze duurzame L-Cube staat op het vakantiepark Enkhuizer Strand. Een vakantiepark gelegen aan de oevers van het IJsselmeer en omringd door de natuur. Voor watersportliefhebbers is het hier goed toeven. Liever een dagje strand, er ligt een publiek zandstrand dichtbij het vakantiepark. De omgeving leent zich ook perfect voor uitstapjes. Een dagje Hoorn of bezoek het Zuiderzeemuseum of een van de vele monumenten in Enkhuizen.

Indeling

Een ruime woning met royale woonkamer met smart-tv en een sfeerhaard. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien met onder andere combimagnetron, filter koffiezetapparaat, inductiekookplaat en een vaatwasser en heeft een sfeervolle eethoek. Verder zijn er twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. De luxe badkamer heeft een regendouche en een wastafel. Het toilet is apart. Via de schuifdeuren krijgt u toegang tot het zonneterras waarop u, dankzij de unieke L-vorm, in alle privacy van het zonnetje kunt genieten. Bij de woning is een parkeerplaats voor één auto en gratis toegang tot Wifi.

Beschikbaarheid

Van dit type zijn vakantiehuizen waar huisdieren in zijn toegestaan en die huisdiervrij zijn. Kunt u in het boekingsproces bij uw reisgezelschap geen huisdieren opgeven? Dan is er helaas geen vakantiehuis vrij waar huisdieren in zijn toegestaan.

Bijzonderheden

  • Houd er rekening mee dat het in dit vakantieverblijf niet mogelijk is om een campingbedje in de slaapkamer te plaatsen.

 

  • De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek!
  • Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen aan alle gasten die een vakantiewoning huren. De borg bedraagt maximaal EUR 100 per persoon.
  • Het is noodzakelijk dat de hoofdboeker aanwezig is bij de incheck om zich te legitimeren.

 

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Berging
Woonkamer
Televisie
Sfeerhaard
Internet (gratis)
Keuken
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Inductie kookplaat
Slaapkamer
Boxspringbedden
Aantal slaapplaatsen: 4
Kamers met twee bedden: 2
Eenpersoons dekbedden: 4
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Enkhuizen, Noord-Holland

Enkhuizen wordt ook wel de stad voor landrotten en zeebonken genoemd. Ga mee op een rondvaart of huur zelf een boot, zoals een authentiek zeilschip. In de stad zijn bijzondere bruggen en sluizen te vinden, zoals het oude Spuihuisje. Op land zijn prachtige monumenten te vinden. De monumenten De Drommedaris, De Koepoort en het stadhuis geven een goed beeld van de welvarende stad die Enkhuizen in de Gouden Eeuw was. Breng voor een nog beter beeld een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. Het vertelt het verhaal van het verleden, het heden en de toekomst van het IJsselmeergebied. Het nabijgelegen Streekbos is een geweldig gebied om te wandelen, te fietsen en zelfs te klimmen.

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Aan het water
Afstanden
Strand: 1,2 km
Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Enkhuizer Strand Vakantiepark

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Oplaadpunt elektrische auto
Fietsverhuur

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 6
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 3 met een gemiddelde van 8,6.
3 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Anoniem - mei 2023
8, 0
Das Haus gehörte zum EURO PARK. Wir bezahlten 35,- für den Wunsch direkt am Wasser mit unserem Haus zu liegen und sollten nochmals 35,- zahlen, für 3 Std. früheren Einzug, was es uns nicht wert war. Leider gab es eine absolute Mückenplage, wir konnten nicht draußen sitzen. Es wurde belächelnd darauf hingewiesen, dass es 2 Wochen dauern würde.......
Ina Tumbrink - november 2022
9, 0
Marjon Lindeboom - september 2022
8, 7
Laatst bekeken
8, 6
.
Enkhuizen
4 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 689 573
o.b.v. 4 personen