Vakantiehuis Exloo
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG109
Huiscode: DG109
18 personen
Huisdiervrij
6 slaapkamers
Wi-Fi
DG109 - Basisafbeelding
9, 0
Heerlijk
5 beoordeling
DG109 - Woonkamer
DG109 - Woonkamer
DG109 - Keuken
Bekijk 23 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (5)

Groepsaccommodatie voor 18 personen in Exloo

Aan de rand van het kleine en sfeervolle brinkdorp Exloo ligt deze prachtige groepsaccommodatie. Op een prima locatie, met een geweldig uitzicht en een kwalitatief hoogstaande inrichting bieden wij u de mogelijkheid voor een geslaagd kort of lang verblijf in dit bezienswaardige gebied in het zuidoosten van Drenthe. Hier kan iedereen zich prima vermaken met de vele activiteiten en attracties in de buurt, of simpelweg genieten van de rust, de natuur en de authentieke uitstraling van de diverse dorpen in de regio. De woning is het gehele jaar geopend, Drenthe is per slot van rekening mooi in alle seizoenen!

Indeling

Het voorste deel van de woning is het woonhuis, het aangebouwde deel is het gastenverblijf. Aan de rechterkant van de accommodatie is een oprit waar u uw auto kunt parkeren. Naast de grote tuin aan de voorkant van het huis, bevindt zich aan de achterkant een omheinde tuin met terras, een zandbak en een speelhuisje. De accommodatie biedt een fraai uitzicht op de landerijen en de uitgestrekte heide en bossen. Vaak kunt u daarbij heerlijk genieten van een schitterende zonsondergang en de mysterieuze "witte wieven", dwalend over de heide. Het huis wordt vooral bezocht door familiegroepen en vriendengroepen, zoals wandel- en fietsgroepen.

Via de gang van de accommodatie komt u in de huis/eetkamer. De eethoek bestaat uit twee grote tafels met zitbanken en stoelen. In de lounge hoek staat een bankstel in U-opstelling en enkele losse fauteuils en hockers. De keuken beschikt over een filter koffiezetapparaat. Er is kabel-tv en een dvd-speler. Diverse spelletjes en informatie over de omgeving vindt u in de buffetkast. Omdat de meeste kamers op de begane grond liggen is het ook toegankelijk voor de mindervalide vakantieganger, bijvoorbeeld scootmobielers en rollatorgebruikers. De zeven slaapkamers van deze accommodatie beschikken allen over voldoende kastruimte, een kapstof voor uw jas en een wekker. Tevens beschikken alle kamers over een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. Alle bedden zijn in het huis zijn voorzien van anti-allergie dekbedden en kussens.
Kamerindeling
Kamer 1 heeft twee éénpersoons boxspringbedden.
Kamer 2 heeft twee éénpersoons bedden met een éénpersoons hoogslaper erboven.. In de bovenslaper kan een kind vanaf 4 jaar slapen, maar ook een volwassene heeft hier een comfortabel bed. Eventueel kan een kinderbedje bijgeplaatst worden.
Kamer 3 heeft twee éénpersoons bedden met een éénpersoons hoogslaper erboven. De eigen badkamer bereikt u via de gang. Een kinderbedje kan bijgeplaatst worden, waardoor deze kamer geschikt is als familiekamer.
Kamer 4 heeft twee éénpersoons boxspringbedden.
Kamer 5 is een luxe kamer met een romantisch tweepersoons hemelbed. In de grote badkamer treft u een bad, wc, douchecabine en wastafel aan. In deze kamer kan een extra bed geplaatst worden. Deze kamer is NIET standaard bij de groepsaccommodatie inbegrepen maar kunt u er extra bij huren!
Kamer 6 en 7zijn gelegen op de bovenverdieping. In beide kamers staan vier losse éénpersoonsbedden. Deze kamers zijn prima geschikt voor een gezin of bijvoorbeeld als kamer voor meerdere kinderen. Naast de badkamer heeft deze slaapkamer een extra toilet op de gang.
In het dorp Exloo kunt u diverse soorten fietsen huren. Neemt u liever uw eigen fiets mee dan kunt u deze natuurlijk in de schuur stallen.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Het maximaal aantal personen staat op 18, echter is het mogelijk om met maximaal 21 personen te komen. Indien u de woning met meer dan 18 personen wenst te huren, huurt u kamer vijf erbij. U kunt deze kamer bijboeken. Mocht u hier interesse in hebben, geeft u dit a.u.b. aan bij de opmerkingen aan het eind van het boekingsproces.
  • Deze woning kan niet geboekt worden door jongeren- en jeugdgroepen. In deze woning is het niet toegestaan om studentenfeesten en vrijgezellenfeesten te organiseren.
  • Alle prijzen zijn inclusief keukenlinnen, vaatwastabletten, vuilniszakken, toiletpapier en koffiefilters.

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Rookvrij
Vloerverwarming
Energielabel: C
Buiten
Terras
Zandbak
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Tuin
Parasol
Berging
Oplaadpunt elektrische fiets
Fietsenschuurtje
Volledig omheinde tuin
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Duitse televisiezenders
Nederlandse televisiezenders
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (2-pits)
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Koelkast
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Combimagnetron
Kookstel (5-pits)
Broodrooster
Kookstel (6-pits)
Vriezer
Combi oven
Slaapkamer
Kinderbed
Hoogslaper: 2
Linnenkast: 8
Wastafel: 7
Kamers met drie bedden: 2
Kamers met vier bedden: 2
Aantal slaapplaatsen: 21
Kamers met twee bedden: 2
Eenpersoons dekbedden: 21
Aantal slaapkamers: 7
Badkamer
Douche/bad (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 7
Aantal toiletten: 8
Aantal badkamers: 7

Locatie en omgeving: Exloo, Drenthe

Geniet in Exloo van de schitterende natuur. Drenthe staat bekend om prachtige bossen, heide en vele vennetjes. Exloo is gelegen nabij het natuurgebied de Hondsrug. Ontdek al fietsend en wandelend de natuurrijke omgeving op uw eigen gemak. Bezoek het buitencentrum Boomkroonpad waar u de mogelijkheid heeft om een wandeling te maken door de boomtoppen. Voor een leuke dag vertier kunt u terecht bij Attractiepark Drouwenerzand of Wildlands in Emmen. Terrasjes en restaurants zijn niet alleen in Exloo te vinden, in de nabijgelegen dorpjes Schoonoord en Odoorn kunt u ook prima culinair genieten. Voor een heerlijk dagje winkelen kunt u Assen, Emmen of Hoogeveen bezoeken.

Ligging
Op het platteland
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 700m
Restaurant: 700m
Dorp/stadcentrum: 700m
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 0
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 5 met een gemiddelde van 8,7.
1 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Sandra Braster - oktober 2023
9, 0
Nette accommodatie, alles wat we nodig hadden was aanwezig.
Jolinda Kos - juli 2019
8, 0
Nadeel: je moet borg contant betalen & dit wordt teruggestort op je rekening. Ik ging ervan uit dat ik dezelfde week borg terug zou krijgen. Inmiddels 4 dagen sinds vertrek voorbij & borg nog niet retour. Gebeld met Heerlijkehuisjes en zij mailen eigenaar sturen om borg zo snel mogelijk te storten. Ik heb liever geld contant retour dag van vertrek.
Reactie van de eigenaar
Dag mevrouw Kos, Jullie waren toevallig de laatste groep waarbij de borg nog ter plaatse contant betaald moest worden. Inmiddels doet Heerlijke Huisjes ook de borg rechtstreeks met de gast verrekenen.
Marchien van Doorn - mei 2019
8, 3
Het was inderdaad een heerlijk huisje maar wel aan de prijs. Zelfs als je er maximale aantal personen in zou zetten. Ik den persoonlijk dat de korting bij het overslaan van de 3e nacht wat hoger zou kunnen: de meeste mensen moeten toch maandag weer werken...
Melvin Dekker - mei 2017
10
Anoniem - april 2014
8, 2
Voor kleine kinderen is het rond het huis weinig vermaak. Verder een zeer professionele keuken en van binnen een heel sfeervolle woning
Laatst bekeken
9, 0
.
Exloo
18 personen | 6 slaapkamers
weekend v.a. 1424
o.b.v. 18 personen