Vakantiehuis Nunspeet
op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet
Huiscode: DG445
Huiscode: DG445
20 personen
Huisdiervrij
10 slaapkamers
Wi-Fi
DG445 - Basisafbeelding
8, 7
Heerlijk
30 beoordelingen
DG445 - Woonkamer
DG445 - Woonkamer
DG445 - Woonkamer
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Het vakantiepark
Beoordelingen (30)

Prachtige groepsaccommodatie in Nunspeet voor 20 personen

Deze prachtige 20 persoons groepsaccommodatie staat op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet en beschikt over drie badkamers.Dit goed onderhouden vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer. Vanaf het park loopt u via een kort bospaadje zo naar het Veluwemeer. Hier kunt u varen, een kinder- of een gewoon bootje huren, zwemmen of andere watersporten beoefenen. De bossen, de heide en zandverstuivingen van de Veluwe liggen op korte afstand van het park. Een vakantie op Vakantiepark Familiehuis Nunspeet is geschikt voor alle leeftijden. Jong en oud zal zich hier prima vermaken. Voor de fietser zijn er diverse routes beschikbaar die direct vanaf het park beginnen.

Indeling

Deze groepsaccommodatie wordt gecreëerd middels drie aparte accommodaties (twee zes persoons en één acht persoons) en een gezamenlijke ruimte. In totaal zijn er 10 slaapkamers, 4 toiletten, 3 badkamers en is er voldoende parkeergelegenheid. De zes persoons chalets beschikken over een woonkamer, keuken met vaatwasser, filter koffiezetapparaat en combimagnetron, drie slaapkamers en een badkamer. Eén van de zes persoons chalets is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over een aangepaste badkamer. Het acht persoons chalet beschikt over een woonkamer, keuken met vaatwasser en combimagnetron, vier slaapkamers, een badkamer en apart toilet.

De buitendeur van het acht persoons chalet komt uit in de gemeenschappelijke ruimte. De gasten van de andere chalets dienen buitenom te lopen om in de gemeenschappelijke ruimte te komen. In de gemeenschappelijke ruimte is een keuken, eet- en loungegedeelte voor 20 personen, een elektrische tunnelhaard en infraroodheaters. De ruimte sluit middels een glazen schuifpui welke bij mooi weer geheel geopend kan worden.

Beschikbaarheid