Vakantiehuis Schagen
op een vakantiepark
Huiscode: NH038
Huiscode: NH038
7 personen
2 huisdieren
3 slaapkamers
Wi-Fi
NH038 - Basisafbeelding
7, 5
Goed
52 beoordelingen
NH038 - Woonkamer
NH038 - Woonkamer
NH038 - Woonkamer
Bekijk 15 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (52)

Luxe vakantiehuis voor 7 personen met Sauna in Schagen.

Dit luxe zeven persoons chalet is gelegen op Recreatiepark Burghorn in Schagen. Het chalet beschikt over vele extra's zoals een massagedouche, Finse sauna, wasmachine, airco en een sfeervolle airco. De ligging van deze bungalow is ideaal, namelijk op een kindvriendelijk park op korte afstand van het centrum van Schagen en op slechts 8km van het strand. Wilt u een lang weekend weg of een weekje naar het strand? Lekker met zijn tweeën of juist met de kinderen aan zee? Dit chalet heeft extra voorzieningen zodat u met een kleine baby zorgeloos op vakantie kunt. Met dit luxe chalet bent u zeker van een heerlijke vakantie aan de kust.

Indeling

De vakantiewoning heeft een eigentijds interieur. Er is een woonkamer met nieuwe meubels, een moderne keuken en een frisse badkamer. Ook kunt u gebruikmaken van een originele Finse sauna. De grote ramen in de zonnige woonkamer zorgen voor een heerlijk uitzicht over de tuin. De centrale verwarming en houtkachel zorgen ervoor dat u er warmpjes bij zit. Met de LCD-tv en DVD speler kunt u uw favoriete programma gewoon blijven volgen op vakantie. De moderne hoekkeuken is van alle gemakken voorzien met onder andere een filter koffiezetapparaat. In de woonkamer staat een ruime leef- en eettafel.

Lekker opfrissen na een dagje strand? De badkamer heeft een heerlijke douche met acht massagejets! Daar komt u echt even van bij! Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met stapelbedden waarvan één stapelbed met een onderschuifbed (zie foto). In deze mooie vakantiebungalow heeft u de mogelijkheid om tegen betaling draadloos internet te ontvangen. Volop comfort dus in deze mooie vakantiewoning!

De tuin biedt naast veel privacy ook heel veel mogelijkheden: voetballen, trampolinespringen, zwembadje opzetten, het kan allemaal! In de schuur zijn twee hybride toerfietsen aanwezig. Een heren- en damesmodel. Beide fietsen zijn eenvoudig in hoogte te verstellen. Daarnaast is er een fietskar aanwezig.

De speeltuin is voor jong en oud erg leuk. De schommels, klimkastelen, glijbanen,rekstok en de andere speeltoestellen staan garant voor uren speelplezier. Op het bungalowpark zijn twee zwembaden aanwezig, waar u ook met slecht weer gebruik van kunt maken een ondiep zwembad voor peuters en kleuters en een wat dieper zwembad voor de groteren. Ook met slecht weer kunt u gebruik maken van deze zwembaden vanwege het vernieuwde dak wat dicht geschoven kan worden met slecht weer!

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Het bedrag van de toeristenbelasting bestaat uit; toeristenbelasting, afvalstoffenheffing en een recreatieheffing (voor het gebruik van de faciliteiten van het park).

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Rookvrij
Airco
Sauna
Energielabel: C
Buiten
Terras
Zandbak
Tuinmeubilair
Kinderspeelplaats
Parkeergelegenheid
Tuin
Schommel
Parasol
Trampoline
Ongeschikt voor
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Houtkachel
Internet (gratis)
Keuken
Afzuigkap
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Combimagnetron
Kookstel (5-pits)
Vriezer
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: 2
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Kamers met drie bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 7
Kamers met twee bedden: 1
Aantal stapelbedden: 2
Eenpersoons dekbedden: 5
Tweepersoons dekbedden: 1
Aantal slaapkamers: 3
Badkamer
Douche/toilet (gecombineerd)
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Schagen, Noord-Holland

Het gezellige centrum van het marktstadje Schagen beschikt over een keur van winkeltjes, cafés, restaurants en terrassen. De zee en het strand van Callantsoog liggen op fietsafstand van Schagen en hier is van alles te doen. Zoals excursies in natuurgebieden, braderieën, evenementen op het strand, vliegerfeest, kermisattracties en live optredens. Breng een bezoek aan het natuurgebied Het Zwanenwater of fiets en wandel door de prachtige nabije duinen van Schoorl en Groet. Schoorl beschikt bovendien over een van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland en nergens zijn de duinen breder en hoger. De authentieke dorpjes Valkkoog en Groenveld zijn tevens zeker een bezoek waard.

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Op een camping
Afstanden
Strand: 7500m
Meer: 1000m
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 2000m
Dorp/stadcentrum: 2000m
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

7, 5
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 8 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 52 met een gemiddelde van 7,6.
8 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Christina Wirz - augustus 2023
5, 0
Wir sind super enttäuscht von dem was wir bekommen haben. Die Zimmer waren nicht entsprechend der Bilder eingerichtet. Es gab nur ein Doppelbett anstatt zwei (wie abgebildet).Was uns jedoch am meisten geekelt hat waren die 3 toten Mäuse die tot an drei Tagen bei uns im Wohnzimmer lagen. Das einzige schöne war der Garten. Fazit: Nie wieder!!!
Jafeth Klingenberg - augustus 2023
8, 7
We hebben heerlijk genoten van het huisje en de omgeving. Ik vond wel dat alle buitenspullen, schuurtjes en zit mogelijkheden niet schoon waren! In het huis waren te weinig bekers en bestek. Verder waren de muizen ook aanwezig en dat was ook niet zo fijn.
Robin Peltret - juli 2023
9, 0
Sehr schöner Urlaub! ! !
Reinigung der Küche (Töpfe Geschirr etc)
Haben wir selber übernommen da alles klebrig und fettig war. Im Garten lag eine alte Unterhose. Mehr unerfreuliches gab es nicht. Restlichen Teile waren okay, kaputte Hochbett wurde direkt nach der Meldung repariert. Sehr freundliches Personal.
Manus Mous - mei 2023
7, 3
Een mooie omgeving. Een ruime afgeschermde tuin. Een ruime woonkamer. Helaas deels erg zachte ingezakte matrassen en weinig ruimte op de slaapkamers. Meer geschikt voor een gezin met kinderen. Slechts 1 theekopje en geen kleine vorkjes.
Inge Salomons - november 2022
6, 0
Vrij klein huis voor 7 personen. Woonkamer en keuken prima. Ook inventaris goed. Sanitair matig en verouderd. Slaapkamers heel klein. Huis was schoon. Ongezellige omgeving, troosteloos bungalowpark. De zee is nog best een eindje weg.
Laatst bekeken
7, 5
.
Schagen
7 personen | 3 slaapkamers
weekend v.a. 471
o.b.v. 7 personen