Vakantiehuis Schoonebeek
niet op een vakantiepark
Huiscode: DG1105
Huiscode: DG1105
8 personen
Huisdiervrij
4 slaapkamers
Wi-Fi
DG1105 - Basisafbeelding
9, 7
Voortreffelijk
9 beoordelingen
DG1105 - Woonkamer
DG1105 - Woonkamer
DG1105 - Woonkamer
Bekijk 21 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (9)

Royale 8 pers. vakantieboerderij met een houtkachel, groot erf en veel privacy, in Drenthe

Deze authentieke vakantieboerderij is gelegen in Schoonebeek in Drenthe. De woning is geschikt voor acht personen en biedt veel rust, ruimte en privacy. De gehele boerderij is gelijkvloers en ideaal voor families en gezinnen met kinderen. Alle kamers zijn zeer ruim ingericht en de houtkachel in de woonkamer zorgt voor een sfeervol samenzijn. Buiten op het grote, zonnige erf valt genoeg te ontdekken. Ga op avontuur in de bijgebouwen, het speelhuisje en in het grasland of speel met de schommel en de trampoline! Voetballen, samen rollen in het gras of genieten van het weidse uitzicht, het kan allemaal. In dit vakantiehuis in Drenthe kunt u heerlijk onthaasten. Voorzieningen zoals een warme bakker en supermarkt zijn op fietsafstand. Fiets- en wandelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, vele wandelroutes en een fietsknooppunt liggen dichtbij. Zwemliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan Natuurbad de Zandpol in Veenoord en natuurlijk mag een dagje Wildlands Adventure Zoo Emmen niet ontbreken. Ook een bezoek aan natuurgebied het Bargerveen, de Beeldentuin in Gees, Hunebedcentrum Borger, Kabouterland Exloo, Geopark de Hondsrug en Plopsaland Coevorden is zeker de moeite waard.

Indeling

Dit vakantiehuis is een Saksische vakantieboerderij, het gehele verblijf is gelegen op de begane grond. De ruime woonkamer beschikt over twee grote, comfortabele banken, een fauteuil, televisie en sfeervolle houtkachel. De keuken is voorzien van onder andere een vaatwasser, oven, magnetron, koffieapparaat en een waterkoker. Er is tevens een bijkeuken met een wastafel, wasmachine, vriezer en een kast met spelletjes. In de vakantieboerderij zijn vier slaapkamers aanwezig, drie slaapkamers met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met een stapelbed en een kinderbedje. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een toilet. Er is tevens nog een separaat toilet aanwezig. Bij slecht weer kunnen kinderen spelen in de ‘Deel’. Het bijbehorende erf staat helemaal tot uw beschikking. Er is voldoende plek om samen te zitten, spelen en meerdere auto’s te parkeren. Voor de kinderen is er in de tuin een speelhuisje, schommel, trampoline en skelter aanwezig. De vakantieboerderij wordt verwarmd door middel van gaskachels, in de slaapkamers liggen elektrische dekens en plaids voor u klaar, hier is geen verwarming.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

Jeugdgroepen zijn niet toegestaan.

Faciliteiten

Algemeen
Gaskachel
Wasmachine
Rookvrij
Energielabel: onbekend
Buiten
Terras
Barbecue
Tuinmeubilair
Parkeergelegenheid
Garage
Tuin
Schommel
Parasol
Trampoline
Berging
Oplaadpunt elektrische fiets
Fietsenschuurtje
Ongeschikt voor
Sportclubs
Motorclubs
Studentengroepen
Jeugdgroepen
Scoutinggroepen
Basisscholen
Woonkamer
Televisie
Kabeltelevisie
Kinderstoel
Houtkachel
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Vaatwasser
Filter koffiezetapparaat
Koelkast
Waterkoker
Combimagnetron
Vriezer
Nespresso
Slaapkamer
Kinderbed
Linnenkast: ja
Kamers met een tweepersoonsbed: 3
Aantal slaapplaatsen: 8 +baby
Kamers met twee bedden: 1
Aantal stapelbedden: 1
Aantal slaapkamers: 4
Kamers met stapelbed(den): 1
Badkamer
Föhn
Douche/toilet (gecombineerd)
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 2
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Schoonebeek, Drenthe

Schoonebeek is een dorpje in Drenthe en ligt dicht bij de Duitse grens. Het staat bekend om het grootste olieveld van Nederland. Daarnaast is het zandstrooien niet weg te denken uit Schoonebeek. Deze twee kenmerken zijn samen in een museum te bewonderen: Zwaantje Hans-Stokman’s Hof. Dit museum ligt in de buurt van het Park van Schoonebeek, waar u tot rust kunt komen. In de buurt zijn genoeg fietsroutes te vinden door de natuur. Een bezoekje aan de grote stad Emmen kan niet ontbreken. Hier vindt u WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, waar u een wereldreis kunt maken door de jungle, savanne en het poolgebied. Leuk voor jong en oud!

Ligging
Op het platteland
Afstanden
Supermarkt: 1 km
Restaurant: 1 km
Dorp/stadcentrum: 1 km
Activiteiten in de omgeving
Vissen
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

9, 7
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 9 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 9 met een gemiddelde van 9,7.
9 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Richard Engbers - oktober 2023
9, 7
Reactie van de eigenaar
Bedankt voor jullie mooie waardering. Voor een volgend verblijf zijn jullie hartelijk welkom.
Dennis Breithaupt - september 2023
9, 7
Gerrianne de Jong - juli 2023
10
Wat een fijne plek!! Super genoten van de plek, de gastvrijheid en de ruimte! De kinderen hebben heimwee naar de plek, naar Rosie en naar boer Jasper en Anita!
Reactie van de eigenaar
Bedankt voor de mooie recensie. Wij hebben veel plezier beleefd aan jullie aanwezigheid. Het is ‘s ochtends stil zonder Gijs in de melkstal.
Jaap de Wilde - juni 2023
8, 7
Geslaagd, de kleinkinderen hadden de ruimte, veel speelgoed!
Dieke Vedder- Sijtsma - juni 2023
10
Prachtig! Wat een heerlijke plek, we hadden een warm weekend, maar binnen was het heerlijk koel. Mooie ruime woning, fijne slaapkamers met lekkere bedden. Grote eetkeuken en lekkere woonkamer. Buiten ook van alle gemakken voorzien. Lekker ruim en rustig.
Laatst bekeken
9, 7
.
Schoonebeek
8 personen | 4 slaapkamers
weekend v.a. 827
o.b.v. 8 personen