Vakantiehuis verhuren in Zeeland

Bent u eigenaar van een vakantiehuis in Zeeland of heeft u een verhuurbureau of vakantiepark in Zeeland? Dan bent u bij heerlijkehuisjes.nl aan het juiste adres! Met ruim 650 unieke verhuurobjecten zijn wij de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Zeeland. Doet u ook met ons mee?

Ja, ik meld mij aan

Team Zeeland

Regiokantoor Zeeland

Verhuren via heerlijkehuisjes.nl betekent niet alleen een groot online bereik, maar dankzij ons regiokantoor in Zeeland ook een gespecialiseerde verhuurpartner in de buurt! Onze deskundige en enthousiaste medewerkers komen graag bij u langs voor een bezichtiging en advies. Zij wonen in de regio en hebben jarenlange ervaring in het Zeeuwse toerisme.

Groot online bereik
Groot online bereik
+3 miljoen websitebezoekers per jaar
Kennis en expertise
Kennis en expertise
Onze verhuuradviseurs staan voor u klaar
Flexibel systeem
Lokale diensten
Met schoonmaak, linnen en sleuteloverdracht

Servicepunt Walcheren en Noord-Beveland

Verhuurt u een vakantiewoning op Walcheren of op Noord-Beveland? Dan kunt u desgewenst ook gebruikmaken van onze lokale diensten. Hier organiseren wij de schoonmaak van uw vakantiehuis, verzorgen het linnen, lossen we kleine storingen op en regelen wij de sleuteloverdracht. Zo kunt u zorgeloos verhuren en zorgen wij ervoor dat gasten een heerlijke tijd hebben in uw vakantiehuis.

Kies voor ons

beheerpakket

Onze verhuurpakketten

Nieuwsgierig? Download onze verhuurbrochure met meer informatie over onze dienstverlening en tarieven. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Download brochure

Jabine Jorien Caroline Morien

Vragen? Wij staan voor u klaar op 0118 582 910

Vanaf morgen 09:00 zijn wij telefonisch bereikbaar

Of mail naar: zeeland@heerlijkehuisjes.nl

Reactie binnen 1 werkdag

VVV Zeeland Vakantie

Regiokantoor Zeeland komt voort uit de overname (december 2020) van de verhuuractiviteiten van de voormalige VVV Zeeland. Het portfolio vakantiehuizen dat werd verhuurd via Zeeland Vakantie en Ferien Zeeland is opgenomen op onze website. Ook het aanbod strandcabines is onderdeel van deze overname en vindt u terug op heerlijkehuisjes.nl.

Ons regiokantoor is gevestigd op Mariekerkseweg 48 in Grijpskerke. Hoewel ons kantoor op Walcheren is gevestigd, komen de medewerkers van alle eilanden en hebben ruime ervaring opgedaan binnen de verhuurtak van VVV Zeeland. Wij staan graag tot uw dienst!