Uw zoekopdracht

Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Loading... Loading... Loading...
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis Bovenkarspel

De vakantiehuizen in Bovenkarspel zijn nabij het IJsselmeer gelegen. Bovenkarspel is een landelijk gelegen dorp aan een haven. U kunt vanuit uw vakantiehuis in Bovenkarspel met de boot het IJsselmeer en vanuit daar de Noordzee op. In het landelijk gelegen Bovenkarspel staat een unieke sterrenwacht met een uitstekend ingericht observatorium.

5 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Nederland
Noord-Holland
Bovenkarspel
filters verwijderen
708
midweek va.
9, 7
9, 7
Voortreffelijk
1 beoordeling
608
midweek va.
4 persoons chalet gelegen aan het water met terras.
Nederland › Noord-Holland › Bovenkarspel
329
weekend va.
6, 8
6, 8
Voldoende
2 beoordelingen
361
weekend va.
8, 0
8, 0
Goed
1 beoordeling
292
weekend va.

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag
De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.
Pas uw zoekcriteria aan
Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.
Een weekje schuiven
Sommige perioden zijn erg populair.
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis Bovenkarspel

De vakantiehuizen in Bovenkarspel zijn nabij het IJsselmeer gelegen. Bovenkarspel is een prachtig landelijk gelegen dorp aan een haven. U kunt vanuit uw vakantiehuis in Bovenkarspel met de boot het IJsselmeer en vanuit daar de Noordzee op. In het landelijk gelegen Bovenkarspel staat een unieke sterrenwacht met een uitstekend ingericht observatorium, expositieruimte en een planetarium. In de prachtige expositieruimte staan diverse vitrinekasten waarvan het materiaal om de 6 maanden vernieuwd wordt. In het planetarium worden verschillende films vertoond en kan men de sterrenhemel, ongeacht de weersgesteldheid, binnenshuis aanschouwen.

De omgeving van uw vakantiehuis in Bovenkarspel

Klimpark Streekbos is de nieuwste attractie in Bovenkarspel. Houdt u van spanning, actief bezig zijn en natuur? Dan kunt u bij Klimpark Streekbos in Bovenkarspel uw lol op. Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, biedt klimpark Streekbos een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit! In dit ecologische klimpark klimt u veilig tussen de bomen en kunt u uitdagende hindernissen aangaan. Ook is er het Streekbos, dat vele recreatiemogelijkheden biedt: zwemmen in de zwemplas, luieren op het strand, fietsen en wandelen. Voor fietsers vormt het Streekbos een onderdeel van enkele ANWB-routes. Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet over (half)verharde en onverharde wandelpaden. Ook is er een visplaats waar u een in alle rust kunt vissen.

Dagje uit in Enkhuizen

Tijdens uw vakantie in Bovenkarspel mag een bezoek aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen zeker niet ontbreken.

In het openluchtgedeelte van het museum staan authentieke panden uit het voormalige Zuiderzeegebied, zoals een kerk, een visrokerij, winkels en woonhuizen uit de omliggende vissersdorpen. Medewerkers en vrijwilligers tonen historische ambachten en het dagelijks leven van begin vorige eeuw. Iedereen kan spelenderwijs kennis maken met de handvaardigheden van toen en nu. Het binnenmuseum is de schatkamer van de Zuiderzee. Er zijn verschillende tentoonstellingen die de rijke collectie tonen van het museum in een hedendaagse context. Met fotografie, historie, streekdrachten, design en een leerzame familietentoonstelling biedt het binnenmuseum voor ieder wat wils.

De Westfriese Omdijk

Westfriesland is het gebied in Noord-Holland dat volledig wordt omsloten door de oudste dijk van Nederland; de Westfriese Omringdijk. Op nog geen 25 kilometer van Amsterdam ligt dit provinciale monument met een totale lengte van 126 kilometer! Dit wonder van menselijke hand is al 800 jaar oud en verbindt de historische steden Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. U kunt fietsend of wandelend vanaf Alkmaar via Ursem naar Hoorn. Van daar fietst of wandelt u langs het IJsselmeer naar Enkhuizen en daarna door naar Medemblik. Om uiteindelijk via Schagen terug te gaan naar Alkmaar.

Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×