Heerlijke Huisjes
NederlandZeeland | Hoek
Aankomst en vertrek
Uw reisgezelschap
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie
Korting
1 vakantiehuis gevonden

Vakantiehuis Hoek

Een vakantiehuis in Hoek: ideaal wanneer u er even tussenuit wilt met het hele gezin, maar dan wel op korte afstand van huis. Het plaatsje is gelegen nabij Terneuzen, in de provincie Zeeland. Op ongeveer 40 kilometer afstand bent u in Gent. In het plaatsje zelf zijn verschillende kerken, cafés en restaurants te vinden waar u heerlijk kunt toeven.

Nederland
Zeeland
Hoek
filters verwijderen
ZE006
star 8,0
8 personen | 3 slaapkamers | huisdiervrij
496
weekend v.a.
o.b.v. 8 personen

Tips voor meer zoekresultaten

Selecteer maandag of vrijdag als aankomst of vertrekdag

De meeste huizen hebben maandag en vrijdag als wisseldagen.

Pas uw zoekcriteria aan

Zoek met minder voorkeuren, een groter zoekgebied of zonder huisdier.

Een weekje schuiven

Sommige perioden zijn erg populair.

Vakantiehuis in Hoek huren?

Een vakantiehuis in Hoek: ideaal wanneer u er even tussenuit wilt met het hele gezin, maar dan wel op korte afstand van huis. Het plaatsje is gelegen nabij Terneuzen, in de provincie Zeeland. Op ongeveer 40 kilometer afstand bent u in Gent. In het plaatsje zelf zijn verschillende kerken, cafés en restaurants te vinden waar u heerlijk kunt toeven.

Tevens zijn er in deze regio vele natuurgebieden te vinden dus de natuur- en wandelliefhebber zit hier zeker goed. Een afwisseling van bossen, weilanden en wateren maken de omgeving erg veelzijdig. U kunt hier prachtige fiets- en wandeltochten volgen door de natuur, waarbij u onderweg de mooiste plekjes kunt spotten. Tijdens uw fiets- of wandeltocht kunt u een hapje en een drankje nuttigen in één van de gezellige cafeetjes of restaurants om zo vol nieuwe energie het volgende ontdekken.

Vakantiehuis aan zee in Hoek

Met een vakantiehuis aan zee in Hoek hoeft u zich zeker geen moment te vervelen. U bent binnen de kortste keren al bij het strand. Hier kunt u lekker zonnebaden, wandelen of een duik maken in zee. Na uw dag aan het strand kunt u terecht bij één van de strandpaviljoens voor een hapje en drankje. In Zeeland wordt er veel gedaan aan watersporten zo wordt er veel gekanood, gezeild en gekitesurft. In de omgeving van Hoek zijn tevens verschillende badplaatsen te vinden waar u deze watersporten kunt uitproberen. Ook kunt u zelf een boot huren en gaan varen op het Zeeuwse water. 

Een zeehonden rondvaart is ook erg leuk om aan deel te nemen samen met uw kinderen.

Leuke activiteiten tijdens uw vakantie in Hoek

Vanuit uw vakantiehuis in Hoek kunt u verschillende leuke activiteiten ondernemen. Zoals een bezoek brengen aan de indoor skihal in Terneuzen. Een grote indoor skihal van 220 meter lang waar u kunt skiën en snowboarden. Een bezoek aan het Warenhuis Museum in Axel is ook zeker de moeite waard. Een stukje Zeeuwse geschiedenis met onder andere: streekdrachten, landbouwwerktuigen, boerenwagens en archeologie. Het Industrieel Museum Zeeland is erg interessant om met uw kinderen te bezoeken. Een mooie inkijk in de geschiedenis van de Zeeuwse industrie.

Particulier vakantiehuis in Hoek

Bent u op zoek naar rust? Kijk dan eens voor een particulier vakantiehuis in Hoek. Particuliere vakantiehuizen zijn vaak niet op vakantieparken gelegen waardoor u minder tussen de andere toeristen zit en helemaal tot rust komt. Vaak zijn particuliere vakantiehuizen ruimtelijker ingericht en hebben vaak meerdere voorzieningen. Vanuit uw vakantiehuis kunt u Hoek gaan ontdekken. U kunt per fiets of met de auto gemakkelijk de andere prachtige kustplaatsen ontdekken en heerlijk eten in één van de vele restaurants die er zijn in de kustplaatsen.

Vakantiehuizen in Hoek

De verschillende vakantiehuizen in hoek hebben u veel te bieden. Een natuurrijke vakantie dicht aan het water. Terwijl uw kinderen heerlijk spelen op het strand kunt u heerlijk tot rust komen en lekker zonnebaden op het strand. Een prachtige plaats voor uw week of weekendje weg.