Heerlijke Huisjes
Uw bestemming
Aankomst en vertrek
1 huisdier
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie
Korting
2458 vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuis met huisdier

Op vakantie met uw huisdier is hartstikke gezellig! Waarom een oppas regelen, als uw huisdier bij veel vakantiehuizen welkom is? Geniet samen met uw viervoeter van de omgeving en doe leuke dingen samen. Uw huisdier hoort tenslotte bij uw familie. Bekijk hier ons ruime aanbod vakantiehuizen, waar uw huisdier toegestaan is.

1 huisdier
ZE082
star 9,1
Uniek vakantiehuis voor 14 personen met zeezicht in Domburg
Nederland > Zeeland > Domburg
star 9,1
73 beoordelingen
14 personen | 8 slaapkamers | 2 huisdieren
1562
midweek v.a.
o.b.v. 14 personen
DG131
star 9,6
Mooi gelegen luxe 8 persoons vakantiehuis in de Drentse bossen
Nederland > Drenthe > Norg
star 9,6
82 beoordelingen
8 personen | 4 slaapkamers | 1 huisdier
1039
weekend v.a.
o.b.v. 8 personen
DG689
star 8,9
Knus Tiny House voor 4 personen in bosrijk gebied
Nederland > Gelderland > Otterlo
star 8,9
112 beoordelingen
4 personen | 2 slaapkamers | 2 huisdieren
356 316
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
DG127
star 9,0
Luxe 18 persoons groepsaccommodatie in Vorden | met sauna en hottub
Nederland > Gelderland > Vorden
star 9,0
122 beoordelingen
18 personen | 7 slaapkamers | 2 huisdieren
1939
weekend v.a.
o.b.v. 18 personen
ZE900
star 8,8
Luxe 14 persoons Villa in Zeeuws Vlaanderen aan zee
Nederland > Zeeland > Cadzand
star 8,8
91 beoordelingen
14 personen | 7 slaapkamers | 2 huisdieren
1239
weekend v.a.
o.b.v. 14 personen
ZE1071
star 9,1
Duurzaam 4-persoons vakantiehuis met sauna dichtbij het strand van Domburg
Nederland > Zeeland > Domburg
star 9,1
28 beoordelingen
4 personen | 2 slaapkamers | 1 huisdier
383
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
DG728
star 9,5
4 personen | 2 slaapkamers | 1 huisdier
374
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
ZE1201
star 9,3
Gezellig 2 persoons appartement in Zoutelande vlakbij het strand
Nederland > Zeeland > Zoutelande
star 9,3
50 beoordelingen
2 personen | 1 slaapkamer | 1 huisdier
357
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
DG1029
star 9,6
Heerlijk gelegen 4 persoons boerderijappartement nabij Frederiksoord | Drenthe
Nederland > Drenthe > Frederiksoord
star 9,6
29 beoordelingen
4 personen | 2 slaapkamers | 2 huisdieren
340
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
DG940
star 9,5
Bosrijke 6 tot 12 persoons vakantiewoning met geitjes en speeltoestel in Koekange
Nederland > Drenthe > Koekange
star 9,5
35 beoordelingen
12 personen | 5 slaapkamers | 2 huisdieren
1461
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen

Vakantiehuis met huisdier

Op vakantie met uw huisdier is hartstikke gezellig! Waarom een oppas regelen, als uw huisdier bij veel vakantiehuizen welkom is? Geniet samen met uw viervoeter van de omgeving en doe leuke dingen samen. Uw huisdier hoort tenslotte bij uw familie. Bekijk hier ons ruime aanbod vakantiehuizen, waar uw huisdier toegestaan is.

Wanneer u kiest voor een vakantiehuis in of bij de natuur, kunt u zo het bos in voor een gezellige wandeling met uw trouwe viervoeter. Of wat dacht u van een vakantiebestemming vlak bij de zee en het strand? Op deze manier maakt u fijne strandwandelingen en kan uw huisdier eventjes lekker uitrazen. 

Neem uw huisdier mee op vakantie

Doe het eens anders dan andere jaren, en neem uw huisdier mee op vakantie in een van de vakantiehuizen waar uw huisdier welkom is. Ga gezellig met z’n allen op vakantie!. Wandel door het bos of langs de prachtige stranden. In sommige vakantiehuizen is er zelfs de mogelijkheid om meerdere huisdieren mee te nemen, dus maak er samen met uw gezin en uw honden één groot dierenfeest van. Geniet samen met uw huisdier(en) van een onvergetelijke vakantie en zoek een geschikt, huisdiervriendelijk vakantiehuis. 

Een vakantiehuis met hond

Het aanbod van vakantiehuizen met de hond is zeer divers. Het vinden van oppas is altijd weer lastig tijdens de vakantieperiode en met uw hond op vakantie gaan is veel leuker. Huur een vakantiehuis bij bos en maak eindeloze wandelingen. Terwijl uw hond heerlijk aan het spelen is, kunt u lekker wandelen en genieten van de mooie natuur. In Nederland zijn vele mooie bosrijke gebieden, waar uw samen met uw hond prachtige wandelingen kunt maken in alle vrijheid. In veel natuurgebieden zijn mooie wandelroutes aangelegd die u en uw hond kunnen verkennen. Kortom, een vakantiehuis bij bos is een prachtige bestemming voor een heerlijke vakantie.

Een andere mooie bestemming voor u en uw hond is een vakantiehuis aan het water. Hier kunt u samen prachtige wandelingen maken over het strand. Uw hond kan hier genieten van alle ruimte en vrijheid, en uzelf kunt hier ook even lekker uitwaaien. Ook kunt u mooie wandelingen maken door de duinen: het mooie duinlandschap in Nederland is hier zeer geschikt voor. Bekijk het aanbod vakantiehuizen aan zee en maak er een mooie vakantie van met uw huisdier.

Huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Nederland

De particuliere huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Nederland beschikken veelal over een grote, afgesloten tuin. Hier kan uw hond heerlijk spelen en kunt u samen met uw reisgezelschap genieten van uw vakantie. Op vakantieparken zijn meestal bepaalde gedeeltes waar vakantiehuizen staan waar uw huisdier welkom is. Door het geringe aanbod huisdiervriendelijke vakantiehuizen is het makkelijk om een beetje op tijd te boeken. Meestal moet uw huisdier op het vakantiepark overigens wel aan de lijn, maar in huis kan hij doen wat hij maar wil als het binnen de perken blijft natuurlijk. Dus bekijk het aanbod huisdiervriendelijke vakantiehuizen op een vakantiepark en bezorg uw huisdier een onvergetelijke vakantie.

Huisdiervriendelijke vakantiehuizen in België en Duitsland

Ook in het buitenland is het aanbod aan huisdiervriendelijke vakantiehuizen zeer groot. In België en Duitsland zijn prachtige gebieden waar u samen met uw huisdier heerlijk kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Breng een bezoek aan de Belgische Ardennen en verblijf in een huisdiervriendelijk vakantiehuis . Dit prachtige bosrijke gebied is bij uitstek geschikt voor een prachtige vakantie voor u en uw huisdier. Ook kunt u de Belgische kust bezoeken. Wandel met uw hond langs de eindeloze stranden waar uw hond alle ruimte heeft om lekker te spelen. Het aanbod aan huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Duitsland is ook ruim. Verblijf een weekje in Sauerland, dit is een van de mooiste streken van Duitsland. Hier kunt u samen met uw hond ronddwalen over het prachtige heuvelachtige landschap met uitgestrekte bossen, groene hoogvlaktes en helderblauwe meren. Sauerland wordt niet voor niets ‘het land van 1000 bergen’ genoemd. Ontdek dit gebied en meer van Duitsland vanuit één van de vele huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Duitsland.

Veel keuze uit huisdiervriendelijke vakantiehuizen

De huisdiervriendelijke vakantiehuizen zijn overal in Nederland gelegen en ze zijn er in alle soorten en maten. Vakantieparken, groepsaccommodaties, luxe villa’s, bungalows en chalets: u kunt alle kanten op met uw huisdier. Kies uw favoriete bestemming uit het aanbod huisdiervriendelijke vakantiehuizen en geef uw huisdier de tijd van zijn leven.

Hoeveel vakantiehuizen zijn er waar de hond welkom is?

Er zijn steeds meer hondvriendelijke vakantiehuizen beschikbaar. Op heerlijkehuisjes.nl hebben we meer dan 1800+ vakantiehuizen waar uw hond en/of andere huisdieren welkom zijn.

Welke vakantieparken laten honden toe?

Benieuwd naar de vakantieparken waar onder andere uw hond of andere huisdier toegestaan is? Bekijk onze hondvriendelijke vakantieparken direct online!

Welke omgevingen in Nederland zijn ideaal om met de hond te wandelen?

U wilt uw hond graag meenemen op vakantie. Maar welke omgevingen zijn dermate geschikt om lekker te genieten, maar ook om mooie wandelingen te kunnen maken? Hieronder een overzicht:

 

Zijn er huisdiervriendelijke vakantiehuizen in het buitenland?

Lekker genieten met uw huisdier in Duitsland of België? Dat kan! Ook in het buitenland zijn er vakantiehuizen te vinden waar uw huisdier welkom is. Benieuwd naar de huisdiervriendelijke vakantiehuizen in België en Duitsland?

Waar kan ik op vakantie met mijn hond?

Er zijn steeds meer hondvriendelijke vakantiehuizen beschikbaar. Of ga op vakantie met uw hond in Duitsland of België!