Uw zoekopdracht
Faciliteiten
Ligging
Type accommodatie

Vakantiehuis met internet

Wilt u niets missen als u op vakantie gaat? Blijf tijdens uw weekend, midweek of weekje weg van de laatste nieuwtjes op de hoogte en verblijf in een vakantiehuis met internet. Internet is tegenwoordig voor velen onmisbaar en dit zelfs in de vrij tijd of wanneer men op vakantie gaat.

3643 vakantiehuizen gevonden
Sorteer op:
Internet
Prachtig gelegen 4 persoons vakantiehuis net buiten Groet nabij Schoor...
9, 7
9, 7
82 beoordelingen
488
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Comfortabel 8 persoons vakantiehuis met IR sauna in Giethoorn.
9, 4
9, 4
131 beoordelingen
1210
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Uniek vakantiehuis voor 14 personen met zeezicht in Domburg
9, 2
9, 2
67 beoordelingen
1443
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Mooi gelegen luxe 8 persoons vakantiehuis in de Drentse bossen
9, 6
9, 6
80 beoordelingen
1029
weekend v.a.
o.b.v. 6 personen
Knus Tiny House  voor 4 personen in bosrijk gebied
8, 9
Knus Tiny House voor 4 personen in bosrijk gebied
Nederland › Gelderland › Otterlo
8, 9
96 beoordelingen
350
311
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 18 persoons groepsaccommodatie in Vorden | met sauna en hottub
9, 0
9, 0
119 beoordelingen
1855
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Duurzaam 4-persoons vakantiehuis met sauna dichtbij het strand van Dom...
9, 1
9, 1
24 beoordelingen
383
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Luxe 14 persoons Villa in Zeeuws Vlaanderen aan zee
8, 7
8, 7
86 beoordelingen
1417
weekend v.a.
o.b.v. 12 personen
Prachtig 2 persoons vakantiehuisje in Gapinge - Zeeland
9, 6
9, 6
125 beoordelingen
291
weekend v.a.
o.b.v. 2 personen
Toplocatie! Prachtig 6 persoons vakantiehuis in Giethoorn
9, 6
9, 6
69 beoordelingen
646
weekend v.a.
o.b.v. 4 personen
Aanbevolen
Prijs
Beoordeling
Lijst
Kaart
Sorteren
Filters

Vakantiehuis met internet

Bij ieder vakantiehuis staat omschreven, bij de kenmerken, of het vakantiehuis over internet beschikt. Indien er wel internet aanwezig is in het vakantiehuis wordt hierbij ook vermeld of deze gratis of tegen betaling is.

Een vakantiehuis met internet, u kunt toch bijna niet meer zonder?

Het internet is misschien wel de grootste uitvinding van de 20e eeuw en ondanks dat het internet nog maar enkele tientallen jaren oud is, is het nu al een zeer groot, de hele aarde omspannend, netwerk. Dit mondiale fenomeen is uitgegroeid tot een algemene voorziening zoals tv, radio en telefoon en is ondertussen niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Alle gemakken die het internet u biedt, wilt u natuurlijk ook optimaal kunnen benutten tijdens uw vakantie. Het is dan ook niet voor niets dat al meer dan twee derde van onze vakantiehuizen uitgerust zijn met internet.

In het vakantiehuis ligt de WiFi-code vaak al voor u klaar, zo bent u binnen no time ingelogd. Mocht u verblijven op een vakantiepark dan is de WiFi-code vaak te verkrijgen bij de receptie. Vanuit uw luie tuinstoel blijft u zo met de laptop op schoot of de mobiele telefoon in de hand gemakkelijk op de hoogte van alle nieuwtjes. Fijn toch zo’n vakantiehuis met internet?

Lokale en toeristische informatie, zo gevonden vanuit uw vakantiehuis met internet

Een vakantie biedt volop nieuwe ervaringen en is bedoeld om optimaal te genieten. Het laatste waar u zich druk om wilt maken is of u wel leuke bezienswaardigheden en/of gezellige restaurants kunt vinden tijdens uw vakantie. Een vakantiehuis met internet biedt u al het gemak voor deze situaties. Op het web is alle lokale en toeristische informatie binnen enkele klikken beschikbaar, zodat u praktisch geen tijd kwijt bent aan het plannen van de invulling van uw dag. Ook bent u met toegang tot het internet verzekerd dat u na uw vakantie niet hoeft te ontdekken dat u die ene toeristische hotspot gemist heeft.

Toegang tot internet in uw vakantiehuis

De toegang tot internet in uw vakantiehuis of op het vakantiepark gaat over het algemeen via een wifinetwerk. 

Zeker in Nederland zijn de wifi-netwerken, over het algemeen, van uitstekende kwaliteit en garanderen deze u een stabiele verbinding met uw thuisfront, vrienden en familie, het werk of het Word Wide Web waar bijna alle informatie voorhanden is. In het buitenland is dit netwerk echter nog niet altijd even groot en stabiel zoals we dat in Nederland kennen. Zo hebben enkele vakantieparken in het buitenland bijvoorbeeld alleen nog een centraal wifipunt waar een stabiele verbinding gegarandeerd is.

Groepsaccommodatie met internet

In de 21e eeuw wordt de lijn tussen wonen, werken en ontspannen steeds vager. Flexibiliteit is het sleutelwoord in de maatschappij van de toekomst en dat heeft direct gevolgen voor uw vakantie. Zeker wanneer u een groepsaccommodatie huurt om er lekker op uit te trekken met uw familie, vrienden of ander gezelschap is de kans dat iemand binnen uw gezelschap toegang tot het internet nodig is groot. Een groepsaccommodatie met internet biedt uitkomst, zodat die ZZP’er of die student in uw gezelschap toch verbonden is en zorgeloos mee kan op vakantie. Gaan er kinderen mee op vakantie? Dan biedt een vakantiehuis of groepsaccommodatie met internet een hoop gemak, zo hoeven zij zich in een tussenuurtje niet te vervelen terwijl u even lekker bijkomt in uw luie stoel of het avondmaal aan het voorbereiden bent.

Altijd verbonden in uw vakantiehuis met internet (WiFi)

Wat is er leuker dan uw vakantie ervaringen direct te delen met het thuisfront of andere naasten? Laat de mensen in uw omgeving meegenieten van alle vakantievreugd en blijf op de hoogte van wat thuis gebeurd. Hebt u de hele dag prachtige foto’s gemaakt en wilt u deze delen? Versturen via 3G of 4G kan een behoorlijke aanslag zijn op uw databundel, nog maar niet te spreken over de extra kosten die internetten in het buiteland met zich meebrengt. Een vakantiehuis met een wifinetwerk biedt ook hier de uitkomst! Zo kan u direct uw foto’s posten op Facebook of uw updates delen via Twitter zonder extra kosten!

Een vakantiehuis met internet, wat wilt u nou nog meer? Twijfel niet langer en neem eens een kijkje bij ons ruime aanbod. Uw vakantie wordt nog leuker dankzij het internet.