8, 0
Goed
22 beoordelingen

Bed en Breakfast Het Bonte Paard

Bed en Breakfast aan de rand van Nationaalpark Dwingelderveld te Drenthe.

  • Rust en Ruimte
  • Kinderspeelplaats
  • In de bossen
0 vakantiehuizen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Bed en Breakfast Het Bonte Paard in Dwingeloo

Bed en Breakfast ‘Het Bonte Paard’ is gelegen in de bosrijke omgeving van Dwingeloo. In Dwingeloo vindt u onder andere gezellige terrassen en heeft u de mogelijkheid om de prachtige Drentse omgeving te ontdekken. Een aanrader is dan ook om een fietstocht en/of wandeling te maken in dit mooie bosrijke gebied en te genieten van de heerlijke ruimte en rust om u heen. De accommodaties van Het Bonte Paard zijn geschikt voor acht tot 24 personen.  

Bijzonderheden

- De bedden zijn bij aankomst al voor u opgemaakt!

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Horecagelegenheden
Geniet in het gezellige Tuincafé! U kunt onder andere een heerlijk hapje en drankje nuttigen. Daarnaast is het mogelijk om in het Tuincafé gezellige feesten, vergaderingen of high tea’s te organiseren. Tevens heeft u de mogelijkheid om heerlijk te barbecueën op het terras.

Kinderen
Voor de kinderen is er rond om de boerderij een speeltuin, een trampoline en een zandbak aanwezig. Hier kunnen ze  tijdens de vakantie hun energie kwijt. Naast heerlijk spelen mogen de kinderen ook helpen met het verzorgen van de dieren op de kleine kinderboerderij. Eieren rapen uit het kippenhok, water geven en de paarden borstelen en knuffelen. Ook hangbruikzwijntjes Lobke en Loesje vinden het erg gezellig! Naast de kinderboerderij staat een knusse Drentse plaggenhut waarin gespeeld mag worden. 

Parkvoorzieningen
Speeltuin

Locatie

Ligging
Op het platteland
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Afstanden
Supermarkt: 3km
Restaurant: 2km
Dorp/stadcentrum: 2km
Uitgaanscentrum: 3km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×