Buitenplaats De Marke van Ruinen

Heerlijk vertoeven in een luxe villa met bubbelbad, whirlpool of sauna op Buitenplaats De Marke van Ruinen. Geniet van de prachtige bossen, heide en vennen in de nabije omgeving.
In de bossen
Rustgevend
Fietsverhuur
weekend va.
433
o.b.v. 6 personen
buitenplaats-de-marke-van-ruinen - Basisafbeelding
8, 2
Zeer goed
145 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
buitenplaats-de-marke-van-ruinen - Vakantiepark
buitenplaats-de-marke-van-ruinen - Vakantiepark
buitenplaats-de-marke-van-ruinen - Vakantiepark
Bekijk 6 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (2)

Buitenplaats De Marke van Ruinen in Ruinen

Even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Boek dan nu uw vakantie of weekendje weg bij Buitenplaats De Marke van Ruinen. U zit hier gegarandeerd helemaal gebeiteld wanneer u van luxe en natuur houdt. U geniet hier volop van de prachtige bossen, heide en vennen in de omgeving en ervaart het ultieme relax-gevoel van uw wellness villa zodra u in het bubbelbad, whirlpool of de sauna stapt. Natuur gecombineerd met een flinke dosis ontspanning, dat is waar u voor naar Buitenplaats De Marke van Ruinen komt!

Bijzonderheden

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.

- Het interieur/ exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 

- De toeristenbelasting geldt voor gasten vanaf 13 jaar en ouder. U kunt het tijdens het boekingsproces in het opmerkingenveld aangeven wanneer er gasten van 12 jaar of jonger in het reisgezelschap zitten. In dat geval wordt de toeristenbelasting handmatig op uw factuur aangepast. 


Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Sauna
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Voetbal
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Buitenplaats De Marke van Ruinen kenmerkt zich door z’n rust, ruimte en privacy. Het park is zeer ruim opgezet en beschikt over splinternieuwe villa’s die allemaal luxe zijn ingericht. U kunt  als gast van Buitenplaats De Marke van Ruinen gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Verhuur
Wilt u de prachtige omgeving ontdekken op uw eigen gemakt? Huurt u dan een fiets en geniet van al het moois dat Nationaalpark Dwingelderveld u te bieden heeft. Een echte fanatiekeling? Huur dan een mountainbike en bestorm de prachtig aangelegde mountainbike paden. ’s Avonds heerlijk samen zijn met uw reisgenoten en na kletsen over de gezellige dag en dit onder het genot van een koel drankje.

Sport en Spel
In de omgeving van Buitenplaats De Marke van Ruinen vindt u een openluchtzwembad waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. Wilt u een prachtige buitenrit maken te paard? In de omgeving van Ruinen is een manege aanwezig waar u in groepsverband prachtige tochten kunt maken. 

Parkvoorzieningen
Wellness mogelijkheden

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Rustig gelegen
Nabij heide
Nabij dorp
Afstanden
Supermarkt: 1km
Dorp/stadcentrum: 2km
Uitgaanscentrum: 1km