Bungalowpark Herperduin

Brabantse gezelligheid op Bungalowpark Herperduin met zwembad, speeltuinen, animatieteam en veel faciliteiten.
In de bossen
Brabants gezellig
Veel faciliteiten
weekend v.a.
289
o.b.v. 2 personen
bungalowpark-herperduin - Basisafbeelding
8, 4
Zeer goed
246 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
bungalowpark-herperduin - Vakantiepark
bungalowpark-herperduin - Vakantiepark
bungalowpark-herperduin - Vakantiepark
Bekijk 23 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (2)

Bungalowpark Herperduin in Herpen

Brabantse gezelligheid? Mooie wandeling maken, historische stadjes bezoeken en rennen, ravotten en plezier maken in één van de vele speeltuinen? Vier uw vakantie op bungalowpark Herperduin. Een ruim opgezet bospark dat is gesetteld tussen de bomen, vogels, eekhoorns en hazen. Ontwaken doet u iedere ochtend met een goed kop koffie op uw terras. Dat is ontspannen wakker worden terwijl uw kinderen trots op pad gaan om verse broodjes en de krant te halen. Ook vervelen is er niet bij op het vakantiepark! Bij mooi weer ploft u neer op de zonneweide en leest u dat ene boek wat al zolang op u ligt te wachten. De kinderen spetteren en klauteren ondertussen in het kinderbad. Overdag verkent u de prachtige natuur of gaat u een dagje winkelen in Den Bosch of Nijmegen.

Bijzonderheden

  • De inrichting / indeling van de vakantiehuizen kunnen onderling verschillen.
  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.
  • Let op, zwembad de Kriekeput is geopend vanaf 21 april tot 1 oktober.
  • Indien bij aankomst blijkt dat uw gezelschap niet slechts uit familieleden bestaat, behoudt het park zich het recht een borg van 250 EUR per persoon te hanteren.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Klimmen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen en verhuur
U heeft er vast eens van gehoord; De Brabantse gezelligheid! De medewerkers van Bungalowpark Herperduin ontvangen u dan ook met open armen. Binnen no-time bent u in het bezit van de WiFi code en wordt u de wasserette gewezen. Ook de mogelijkheid tot het fietshuren, skelterhuur en bolderkarhuur kunnen met u besproken worden.

Sport en spel
Rusten tijdens uw vakantie is belangrijk. Maar een actief potje tennis, voetbal of volleybal blijft toch wel heel leuk! Daag uw gezelschap of de buren van de bungalow naast u uit voor een competitief spel. Ondertussen rennen, vliegen en springen de kinderen in de nabijgelegen speeltuin en hebben al snel vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Ook Otto, Izzi en Elle dragen daar aan bij. In het hoogseizoen zijn deze vrienden aanwezig op het vakantiepark en zorgen voor volop vermaak. Dansen, toneelstukjes, spelletjes en knutselen. De beide heren en dame zijn van alle markten thuis.

Zwemmen
Warm of koud weer… Vanaf april tot eind oktober is het iedere dag fijn zwemmen in De Kriekeput. Bij mooi weer wordt de overkapping geopend en is het een waar openluchtzwembad. De allerkleinsten vermaken zicht opperbest in het kindergedeelte en u ontspant in de bubbels. 

Horeca
Na een intensieve dag vol activiteiten en plezier heeft u wel een stevige maaltijd verdiend! Neem plaats in Restaurant Herperduin en laat u verwennen door de medewerkers van dit prachtige , witte landhuis. Ook restaurant De Kriekeput is een echte aanrader. Lekker lunchen, een snel kopje koffie of een gezellige barbecue? De Kriekput biedt u heerlijke duurzame, verse en bij voorkeur streekproducten.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Midgetgolf
Tennisbaan
Sportveld
Café/Bar
Overdekt zwembad
Jeu de Boulesbaan
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Afstanden
Meer: 100m
Supermarkt: 2km
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 2km