9, 2
Heerlijk
13 beoordelingen

Bungalowpark 't Geestmerambacht

Gezellig familiepark met diverse faciliteiten in het Noord-Hollandse Schoorldam aan de Noordzeekust.

  • Centrale ligging
  • Schoorlse duinen
  • Familiepark
0 vakantiehuizen
midweek va.
553
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Bungalowpark 't Geestmerambacht in Schoorldam

Dé vakantiebestemming voor een onvergetelijke tijd met uw gezin of vrienden. Dit heuse familiepark heeft vele faciliteiten als speel- en sportvelden, een centrale ontmoetingsplaats met horeca en gedurende de zomermaanden is er een enthousiast animatieteam aanwezig met een variërend programma. Schoorldam is een uniek dorp dat in tweeën gesplitst word door het Noordhollandse Kanaal waar volop watersporten beoefend kunnen worden en waar het wemelt van de vis. De mooiste stranden van Nederland bevinden zich op een korte afstand van het park. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Surfen
Voetbal
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Beschikt het door u gehuurde vakantiehuis niet over een eigen wasmachine en/of een wasdroger? Geen probleem! U kunt als gast gebruikmaken van de wasserette op het park. Voor het versturen van berichtjes, het delen van uw foto's en het spelen van uw online spelletje kunt u terecht in 't Praathuis. Hier kunt u tegen een kleine vergoeding met uw laptop of mobiel inloggen op het WiFi-netwerk. 

Verhuur
Hoe verkent u de natuurrijke omgeving nou beter dan per fiets? Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van (elektrische) fietsen. Bungalowpark 't Geestmerambacht is de ideale uitvalsbasis voor het starten van diverse fietstochten. De medewerkers van de receptie vertellen u graag meer over de fietsroutes Schoorlse Duin (30km), Dijk en Duin (110km) en Westfriese Omring (126km). 

Sport en spel
Laat u zich graag van uw actieve kant zien? Dan vermaakt u zich opperbest bij de kinderspeelplaats, op de tennisbaan of bij de midgetgolf. Geniet u liever van de rust en natuur? Gooi dan uw hengel uit in het Noordhollandsch Kanaal die het dorp Schoorldam in tweeën deelt. U kunt er goed vissen en van het verre utizicht op de Schoorlse duinen genieten. Tijdens de zomermaanden kunnen kinderen zowel 's ochtends als 's avonds deelnemen aan een gevarieerd recreatieprogramma. Denk aan het spelen van spelletjes, knutselen, disco, een filmavond, bingo en schminken. Tevens kunt u deelnemen aan de wekelijkse activiteiten als bingo, viswedstrijden of het poolbiljarttoernooi. 

Horeca
Bungalowpark 't Geestmerambacht heeft een gezellige ontmoetingsplaats genaamd 't Praathuis. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie met gebak, borrel of een ijsje. Heeft u geen zin om zelf te koken? Kom dan gezellig met uw reisgezelschap een hapje eten in het restaurant. Naast de bar en een restaurant heeft 't Praathuis een terras met uitzicht over de kinderspeelplaats. 't Praathuis is ook de locatie waar u terecht kunt voor een gezellige barbecue met de aanwezige kok, pannenkoeken eten op de pannenkoekenavond of visroken met een specialist. 

Parkvoorzieningen
Kinderboerderij
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Midgetgolf
Tennisbaan
Weekendrestaurant

Locatie

Ligging
Rustig gelegen
Nabij dorp
Aan het water
Nabij viswater
Op een familiepark
Nabij een stad
Aan viswater
Aan vaarwater
Afstanden
Strand: 5000m
Supermarkt: 1000m
Restaurant: 1000m
Dorp/stadcentrum: 1000m
Uitgaanscentrum: 1000m
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×