8, 4
Zeer goed
6 beoordelingen

Bungalowpark Nuilerveld

Prachtig gelegen vakantiepark in het Drentse dorpje Pesse. Natuurliefhebbers halen hun hart op in de prachtige natuur op en rondom Bungalowpark Nuilerveld,

  • Recreatieplas
  • In de natuur
  • Rust en ruimte
1 vakantiehuis
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Bungalowpark Nuilerveld in Pesse

Het kleinschalige maar gezellige Bungalowpark Nuilerveld is een natuurpark gelegen in het dorpje Pesse. Tevens ligt het bungalowpark in de omgeving van het prachtige Nationaal park Dwingelderveld. Het Bungalowpark Nuilerveld is omringd door uitgestrekte weilanden, zo heeft kunt u heerlijk de rust en ruimte vinden waarbij u tijdens een vakantie naar opzoek bent. Maak een prachtige wandeling en/of fietstocht in de omgeving en geniet van de prachtige Drentse landschappen. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Kanoën
Wandelen
Fietsen
Voetbal
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Op Bungalowpark Nuilerveld zijn in totaal drie vennen aanwezig. De kleinste ven heeft een natuurlijke biotoop waar veel plantengroei te vinden is. In de andere vennen heeft u onder andere de mogelijkheid om te gaan varen en vissen. U heeft voor het vissen geen visvergunning nodig. In het dienstcentrum kunt u onder andere terecht met vragen. Ook heeft u hier de mogelijkheid om een krantje of iets lekkers te kopen.

Kinderen
Voor de kinderen is er bij het dienstcentrum een speeltuin aanwezig waar zij zich heerlijk kunnen uitleven op de trampoline. Ook is er een tafeltennistafel aanwezig voor een gezellig potje tafeltennis.

Parkvoorzieningen
Recreatieplas

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Aan het water
Afstanden
Supermarkt: 5km
Restaurant: 5km
Dorp/stadcentrum: 5km
Uitgaanscentrum: 5km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×