8, 6
Heerlijk
94 beoordelingen

Bungalowpark Kastelenhof

Bungalowpark Kastelenhof is gelegen op de Veluwe. Het bungalowpark is rustig gelegen en beschikt over vele faciliteiten voor jong en oud.

  • Binnenspeelplaats
  • Midden op de Veluwe
  • Gratis WiFi
0 vakantiehuizen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Bungalowpark Kastelenhof in Garderen

Verblijf in een van de sfeervolle bungalows op Bungalowpark Kastelenhof. U komt helemaal tot rust op dit bosrijke bungalowpark. Het bungalowpark ligt midden op de Veluwe. Het is een rustig, groen en autoluw bungalowpark. Hierdoor kunt u volop genieten van de natuur en de rust om u heen. Op de parkeerplaatsen staan bagagekarren tot uw beschikking. Ook de kinderen hoeven zich op dit park niet te vervelen. Zij kunnen namelijk gratis gebruik maken van het binnenspeelhuis en voor de fanatieke voetballiefhebbers staat er een tafelvoetbal klaar. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend in de zandbak.

 

Bijzonderheden

- Voor de vakantiehuizen op Bungalowpark Kastelenhof geldt dat als er een huisdier meegaat, deze meetelt als één persoon. U mag het maximaal aantal toegestane personen niet overschrijden met het meebrengen van uw huisdier(en). 

Vrijetijdsmogelijkheden
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Voetbal
Zwemmen
Extra services
Ontbijt

Faciliteiten

Algemeen
Wilt u graag uw boodschappen al klaar hebben liggen wanneer u  aankomt? Geef dan minimaal één week voor aankomst het boodschappenlijstje door aan de receptie van het park en de rest wordt voor u geregeld. Snel een mail sturen, kijken wat er in de omgeving te doen is of je vrienden op de hoogte houden van uw heerlijke verblijf? Dit kan allemaal zonder dat u van uw datanetwerk gebruik hoeft te maken, want op het park er is gratis WIFI. Uw kleding kunt u gedurende uw verblijf wassen in de wasserette op het park. 

Horeca
Vul uw lijstje minimaal één dag van te voren in met alle broodjes die u wilt consumeren en de volgende ochtend staan ze om 08:30 uur op u te wachten. Ook is het mogelijk om een geheel verzorgd ontbijtje te bestellen. Verse croissantjes, jus d'orange, harde broodjes, zachte broodjes, ham, kaas, jam, hagelslag, boter en natuurlijk mag een heerlijk vers eitje van eigen kip én iets lekkers voor bij de koffie niet ontbreken!

Sport en spel
Op en rondom Bungalowpark Kastelenhof zijn er verschillende faciliteiten. Maak kilometers lange fietstochten met z’n allen. Kinderen kunnen naar hartelust spelen in de Binnenspeeltuin. Maak gebruik van de voetbaltafel, binnen zandbak, blokken, de televisie, het poppenhuis en nog veel meer!  De binnenspeeltuin is van maandag - zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend. De binnenspeeltuin is enkel toegankelijk onder begeleiding van een volwassene. 

Spetterpark
Bungalowpark Kastelenhof heeft een spiksplinter nieuw spetterpark aangelegd in 2016. De ideale plek voor kinderen om af te koelen tijdens de hete zomerdagen!

Boswachterstochten
Tijdens de zomervakanties worden er tochten georganiseerd rondom Garderen. Samen met de boswachter de natuur in. Een bijzondere ervaring voor jong en oud! Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten om te speuren en te ontdekken. In de herfst verzorgen de boswachters ook bronstochten vanaf ons park. In de schemer oog in oog staan met een groep herten is echt heel bijzonder!

Verhuur
Huur uw fietsen voordeling op Bungalowpark Kastelenhof. U heeft ruim de keus uit dames- en herenfietsen voorzien van drie versnellingen. U fietst vanaf het bungalowpark rechtstreeks de prachtige natuur in om de meest indrukwekkende fietstochten te maken over de Veluwe. Ook kunt u gratis gebruik maken van kinderzitjes voor op de fiets. Om teleurstellingen te voorkomen kunt u bij aankomst direct uw fietsen reserveren.

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
In het bos
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Op een familiepark
Afstanden
Strand: 20km
Meer: 20km
Supermarkt: 300m
Restaurant: 300m
Dorp/stadcentrum: 1km
Uitgaanscentrum: 25km
Luchthaven: 83km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×