8, 5
Zeer goed
20 beoordelingen

Bungalowpark Prinsenhof

Bungalowpark Prinsenhof in Ouddorp staat garant voor een vakantiehuis op een rustige locatie met het strand en de natuur en vele activiteiten vlakbij.

  • Rust en ontspanning
  • Strandvakantie
  • Watersport
0 vakantiehuizen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Bungalowpark Prinsenhof in Ouddorp

Welkom op Bungalowpark Prinsenhof! Boek een leuk vakantiehuis en geniet van een heerlijke strandvakantie aan het Noordzeestrand. Het park ligt te midden van de natuur en staat garant voor een rustige vakantie met veel rust en privacy. Het is een zogenaamd open huisjespark. Geen faciliteiten, receptie of slagboom maar veel rust, ruimte en natuur. Het park ligt op loopafstand van het Noordzeestrand waar er vele watersporten mogelijk zijn en waar zonaanbidders aan hun trekken komen.

Ouddorp is een badplaats met een levendige dorpskern met gezellige winkeltjes, restaurants en terrasjes en een oude haven waar ook verschillende eet- en drinkgelegenheden gevestigd zijn. De omgeving, met haar prachtige brede stranden, schoon zand en mooie natuurgebieden, leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen en mooie fietstochten. Zo kunt u in Goedereede het getijdengebied De Kwade Hoek bezoeken waar u niet alleen een unieke beplanting zult vinden maar het is ook de broedplaats van verschillende vogels. Of wat dacht u van het Grevelingenmeer? Een geliefde plek voor vele duikers en natuurliefhebbers. Verder bent u maar 5km verwijderd van de Brouwersdam: de verbindingsdam tussen Zeeland en Zuid-Holland en een populaire bestemming voor kite- en windsurfers. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Wandelen
Fietsen
Surfen
Tennis
Waterskiën
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Op dit vakantiepark zijn er geen faciliteiten aanwezig.

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Rustig gelegen
Nabij dorp
In de duinen
Aan zee
Afstanden
Strand: 1km
Supermarkt: 4km
Restaurant: 4km
Dorp/stadcentrum: 4km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×