9, 0
Heerlijk
3 beoordelingen

Bungalowpark 't Hoogelandt

Rust, ruimte en luxe zijn de sleutelwoorden voor bungalowpark 't Hoogelandt.

  • Dichtbij Ecomare
  • Dichtbij strand
  • In het dennenbos
3 vakantiehuizen
weekend va.
584
535
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (3)

Bungalowpark 't Hoogelandt in Texel-De-Koog

Na een overtocht van slechts 20 minuten met de veerboot komt u aan op het eiland Texel. Het is aantrekkelijk en niet echt duur om uw eigen auto mee te nemen naar het eiland. Na ongeveer tien minuutjes autorijden van de veerhaven op Texel, heten wij u welkom op Bungalowpark 't Hoogelandt! Het ideale vakantiepark voor een ontspannen vakantie met het gezin of  vrienden. Bungalowpark 't Hoogelandt ligt aan de zuid-westzijde van het eiland Texel, en grenst aan het Nationaal Park Duinen van Texel. Vanaf het bungalowpark loopt u via een bospad en de duinen in korte tijd naar het strand. Ook Ecomare met zijn zeehonden, bruinvissen en mooie zeeaquaria ligt op loopafstand van het bungalowpark. Bent u toe aan wat meer rust? Geen probleem! Bungalowpark 't Hoogelandt biedt u de ruimte om te genieten van het eiland. Waddeneiland Texel is een eiland met veel ongerepte natuur. Huur een fiets of scooter en ontdek het prachtige waddeneiland op uw eigen tempo. Of maak een lange wandeling over één van de vele wandelpaden die door de duinen lopen en langs groene velden. Welkom op Texel!

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Sauna
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Surfen
Voetbal
Duiken
Golf
Zwemmen
Extra services
Ontbijt

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf op Bungalowpark 't Hoogelandt mag u ook gebruikmaken van de faciliteiten van het nabij gelegen Residentie Californië op slechts 500m. Hiervoor kunt u zich melden bij receptie van Residentie Californië. Hier vindt u onder andere Beautysalon Hair, Face & Body Care waar u terecht kunt voor uitgebreide schoonheidsbehandelingen, massages of een knipbeurt. De beautysalon werkt uitsluitend met specialisten.

Op Bungalowpark ’t Hoogelandt zelf is een wasserette aanwezig en een fietsen- en bolderwagenverhuur. Bezorgservice van verse broodjes aan huis regelt u via de receptie.

Tips en trips:
- Tijdens uw verblijf op 't Hoogelandt kunt u gratis gebruik maken van het zwembad op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp. 
- Zwemparadijs Calluna ligt dichtbij De Koog. Als gast van Bungalowpark ’t Hoogelandt kunt u hier met korting zwemmen. De kortingskaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie van Residentie Californië.
- Tijdens uw verblijf krijgt u tevens korting op veel activiteiten op het park, waaronder bijvoorbeeld laser gamen en midgetgolf.
- Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in De Koof of Den Burg bij diverse supermarkten. Tijdens het hoogseizoen kunt u ook uw boodschappen halen bij de nabij gelegen camping.

Parkvoorzieningen
Wasserette

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
In het bos
Rustig gelegen
Nabij dorp
In de duinen
Afstanden
Strand: 1200m
Supermarkt: 1500m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 1200m