8, 3
Zeer goed
17 beoordelingen

Camping Alkenhaer

Leuk familiepark in Friesland

  • Met Peuterbad
  • In Natuurgebied
  • Leuk met het gezin
0 vakantiehuizen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Camping Alkenhaer in Appelscha

Bent u op zoek naar een gezellige familiepark in Friesland in een bosrijke omgeving waar u heerlijk kunt genieten van natuur, rust en gezelligheid, dan is Camping Alkenhaer in Appelscha net iets voor U. Het vakantiepark ligt op de grens van Drenthe en Friesland, vlakbij het Nationaal Park "Het Drents-Friese Woud", Het vakantiepark is ruim opgezet en biedt uitstekende faciliteiten. Zo is er een restaurant en een peuter-kleuterbad voor de kleintjes. In de meivakantie en de zomervakantie is er ook een animatieteam actief. Voor jong en oud zijn er op het vakantiepark geweldige mogelijkheden om er gezellig op uit te gaan in de veelzijdige omgeving van het Camping Alkenhaer in Friesland. Niets staat u in de weg voor een onvergetelijk verblijf!

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Zwemmen

Faciliteiten

Op de camping is een peuter- en kleuterzwembad aanwezig waar de allerkleinsten lekker kunnen spetteren en plonsen. Terwijl de ouders ontspannen op de zonneweide, kunnen de kinderen uren speel- en spetterplezier beleven in het zwembad of spelen in de aangrenzende speeltuin.

’t Boshuis op Camping Alkenhaer is een gezellig restaurant in Appelscha waar u geniet van een heerlijke maaltijd. De gemoedelijke sfeer, service en onze gastvrijheid zorgen dat u even helemaal tot rust komt onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens de schoolvakanties (Hemelvaart, Pinksteren, zomervakantie) wordt er een paar keer per dag een leuke activiteit georganiseerd door het recreatieteam. Iedere ochtend kunnen de kinderen knutselen. In de middag en de vroege avond zijn er een sport- of spelactiviteit zoals koekjes bakken, megaverstoppertje , spelletjesmiddag, kindertheater, kinderdisco en nog veel meer.

's Avonds worden er voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen gezellige of sportieve activiteiten aangeboden; zoals klootschieten, bingo, karaoke en klaverjassen.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tafeltennis
Sportveld
Café/Bar
Trampoline
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
In het bos
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Op een familiepark
Op een camping
Afstanden
Strand: 4km
Meer: 4km
Supermarkt: 2km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 1km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×