Camping De Graafschap

Deze gezellige camping De Graafschap ligt aan de rand van de Kruisbergse bossen

  • Fietsverhuur
  • Kruisbergse bossen
  • Jeu de Boules
1 vakantiehuis
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Camping De Graafschap in Hummelo

Met maar liefst 32 verschillende soorten vogels is het wel duidelijk dat dit een groenrijke camping is. Op slechts 100 meter vindt u de Kruisbergse bossen, hier maakt u heerlijke wandelingen met u hond of stap voor een aantal kilometers op de fiets. Zowel fietsen als tendems, mountainbikes en kinderzitjes zijn te huur. Deze camping is voornamelijk gericht op kampeerders of gasten die op doorreis zijn, echter zijn er ook een drietal vijf persoons chalets. Deze comfortabele chalets bieden u een rustige en fijne vakantielocatie.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Voetbal
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Bij de receptie van De Graafschap wordt u altijd met een glimlach ontvangen. U kunt hier terecht voor gratis fietsroutes, informatiefolders en kranten. Heeft u uw eigen fiets thuis gelaten? Dan kunt gebruik maken van de samenwerking met de lokale fietsenmaker. Er zijn dames-, heren-, en kinderfietsen te huur maar ook elektrische fietsen, tandems, mountainbikes en kinderzitjes. Rondom de receptie kunt u gratis gebruik maken van het internet, in de verhuurobjecten is dit tegen betaling.

Horeca en spel
Voor een heerlijk hapje of drankje bent u van harte welkom in de Kantine. Sportfanaat? Belangrijke sportuitzendingen worden hier op groot scherm uitgezonden. Aan de rand van het park vindt u een Jeu de Boules baan

Parkvoorzieningen
Restaurant
Campers toegestaan
Jeu de Boulesbaan
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Rustig gelegen
Nabij dorp
Nabij een stad
Op een camping
Afstanden
Supermarkt: 2,5km
Restaurant: 4km
Dorp/stadcentrum: 3km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×