Camping Vorrelveen

Gezellige natuurcamping in Drenthe

  • Natuurlijke omgeving
  • Gastvrij
  • Leuk voor kinderen
0 vakantiehuizen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Camping Vorrelveen in Beilen

Op ongeveer zeven kilometer van de Nationale Parken het Drents Friese Wold en het Dwingelerveld vindt je Camping Vorrelveen. Deze kleine natuurcamping (28 plaatsen) heeft ook drie prachtige chalets in de verhuur. Vanuit uw gezellige chalet heeft u weidse uitzichten en ziet u de mooiste zonsondergangen. Het kindvriendelijk ingerichte terrein heeft stoere skelters, een machtige trampoline, een kabelbaan en een heus speelfort. Verder is er een overdekte BBQ-plaats en is er een klein winkeltje met verfijnde streekproducten en ook voor de vergeten boodschappen. Camping Vorrelveen is een heerlijke plek om te genieten van de Drentse natuur en de kenmerkende Drentse gastvrijheid.

 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen:
Op het hele terrein is er gratis WiFi tot uw beschikking. Verder is een wasmachine en droger tegen betaling te gebruiken. Verder is er een overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor electrische fietsen.

Sport en spel:
Het kindvriendelijk ingerichte terrein heeft stoere skelters, een mooie trampoline, een kabelbaan en een heus speelfort. Voor jong en oud is er een mooie jeu de boulesbaan aangelegd.

Horeca:
Er is een overdekte BBQ-plaats en ook is er een klein winkeltje met verfijnde streekproducten en ook voor de vergeten boodschappen en voor de broodjesservice. Regelmatig worden er op de camping pizza's gebakken, U kunt hier zelf aan deelnemen. De kruidentuin is ook voor de gasten toegankelijk.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Kiosk
Wasserette
Speeltuin
Tafeltennis
Sportveld
Trampoline
Jeu de Boulesbaan
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij heide
Op een minicamping
Afstanden
Supermarkt: 8000m
Restaurant: 5000m
Dorp/stadcentrum: 5000m
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×