8, 0
Goed
118 beoordelingen

Chaletparc Krabbenkreek

Chaletparc de Krabbenkreek is een rustig park op een prachtige locatie in Sint Annaland en heeft luxe, sfeervolle vakantiehuizen.

  • Aan de Oosterschelde
  • Luxe en vrijstaand
  • Bij de haven
19 vakantiehuizen
weekend va.
324
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (19)

Chaletparc Krabbenkreek in Sint-Annaland

De vakantiehuizen in Chaletpark de Krabbenkreek in Sint-Annaland zijn allen sfeervol ingericht en volledig uitgerust zodat u kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Het park ligt aan het verbindingswater tussen de Grevelingen en de Oosterschelde en is een oase aan rust met een zeer mooie natuur. Het biedt zeer veel mogelijkheden voor het beoefenen van watersport en het maken van mooie wandel- en fietstochten. Op het park is een restaurant en recreatieruimte aanwezig maar wilt u “buiten de deur” eten, dan vindt u in het naburige Sint Annaland volop restaurantjes en winkeltjes waar u terecht kunt. En ook een supermarkt vindt u dichtbij.

Voor de mooie wandel- en fietsroutes hoeft u niet ver te gaan, het park ligt in het “Groene Hart” van Tholen en heeft de natuur hoog in het vaandel staan. Door het droogvallen van de slikken bij eb, is de Krabbenkreek, een uitloper van de Oosterschelde, een voedingsplaats voor allerlei stelt- en strandlopers maar ook allerlei soorten ganzen en eenden, welke u vanaf de dijken kunt bewonderen.

De wateren rond het park bieden u de mogelijkheid om allerlei watersporten te beoefenen, denk dan niet alleen aan duiken, zeilen en surfen, maar ook vissen is heel goed mogelijk. Op nog geen 300 meter van het park is er al een klein strand waar het water zo helder is dat u heel eenvoudig het waterleven kunt zien en heel rustig kunt zwemmen.

De jachthaven ligt pal naast het park en heeft een sfeervol en uniek gelegen clubhuis waar u zeker naar toe moet gaan. U kunt er heerlijk rustig genieten van het mooie uitzicht over de kreek. Met het huren van een vakantiehuis op Chaletpark de Krabbenkreek in Sint-Annaland heeft u alle mogelijkheden voor een fijne vakantie binnen handbereik: natuur, rust, watersport, wandelen en fietsen.

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Surfen
Voetbal
Duiken
Tennis
Waterskiën
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Bij de receptie kunt u niet alleen met al uw vragen terecht, u kunt er ook fietsen en hengels met toebehoren huren zodat u nog meer kunt genieten van uw vakantie. Bent u een echte ruiter? Bevraag de speciale arrangementen bij de receptie. Er liggen diverse wandelroutes voor u, zoals de “Natte laarzen tocht”.

Horeca
Het restaurant staat garant voor gezelligheid en kwaliteit. Tegen een geringe prijs kunt u er genieten van een maaltijd, maar u kunt er ook terecht voor buffetten.
In de tuin van het restaurant is een jeu de boules baan aangelegd waar u onder het genot van een drankje het ontspannen balspel kunt beoefenen. Voor de allerkleinsten is er een speeltuintje.

Natuur
Tholen staat bekend om zijn prachtige natuur, bestaande uit bloemdijken en smalle polderweggetjes. Om hier volop van te kunnen genieten zijn er vele fiets- en wandelroutes aangelegd zodat u het eiland op uw eigen tempo kunt ontdekken. Aan de noordzijde, waar het vakantiehuis zich bevindt, vindt u een poldergebied, bestaande uit dijken met populieren, iepen en wilgen. De buitendijkse slikken en schorren zijn pleisterplaatsen voor watervogels zoals meerkoeten, eenden en steltlopers. Tijdens de vogeltrek zijn het geliefde plekken voor vogelspotters en vanaf de dijk kunt u de langstrekkende en foeragerende vogels goed bestuderen.

Watersport
Aangezien het eiland omringd is door water, is er aan watersportmogelijkheden geen gebrek. Vanuit één van de drie jachthavens, Stavenisse, Tholen en Sint Annaland heeft u een mooi uitgangspunt om een zeil- of vaartocht te maken. Vanuit Sint Annaland worden er regelmatig tochtjes georganiseerd. Voor de duikers zijn er speciale duikcorridors afgezet zodat er geen gevaar is van de netten van de visfuiken, waardoor u op een veilige manier kan genieten van de prachtige flora en fauna van de Oosterschelde. De kilometerslange zeedijken zijn een prima locatie om uw hengel uit te gooien en allerlei vissen zoals bot, schol, paling, schar en geep te vangen.

Parkvoorzieningen
Sportveld
Weekendrestaurant

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Rustig gelegen
Nabij dorp
Aan het water
Aan een haven
Nabij viswater
Op een familiepark
Aan vaarwater
Afstanden
Strand: 50m
Meer: 50m
Supermarkt: 500m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 500m
Uitgaanscentrum: 15000m
Luchthaven: 50000m
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×