8, 0
Goed
5 beoordelingen

Chaletpark Het Speulderbos

Chaletpark Het Speulderbos is een groenrijk park gelegen nabij het pittoreske dorp Garderen in Gelderland. Ontdek de mooiste plekken van de Veluwe!

  • Verwarmd zwembad
  • Sport en animatie
  • Wandelen en fietsen
0 vakantiehuizen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Chaletpark Het Speulderbos in Garderen

Chaletpark Het Speulderbos ligt midden op de Veluwe en is daardoor zeer geschikt voor mensen die houden van rust en natuur. Het chaletpark beschikt over een verwarmd zwembad compleet in Spaanse style. Het zwembad heeft een glijbaan en ligweide. In de kantine geniet u van een heerlijk huigemaakt frietje of een tosti. Voor jong en oud worden er gedurende het hoogseizoen verschillende gezellige en sportieve activiteiten georganiseerd. Zo worden er voor de jongeren onder ons verschillende sporttoernooien georganiseerd en kunnen de volwassenen iedere vrijdagavond klaverjassen en op zaterdagavond aanschuiven bij de bingo.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Biljart
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Voetbal
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Horeca
Er is een bar/lunchroom en een snackbar op het park. U kunt hier terecht voor een heerlijk frietje of een tosti. Komt u enkel gezellig een drankje drinken? Neem er dan zo'n lekker appeltaartje bij! Er bevindt zich een kiosk bij het zwembad waar u een hapje en een drankje kunt nuttigen. 

Sport en spel
Gedurende het hoogseizoen worden er verschillende sport- en spelactiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Voetbaltoernooien, zwemvierdaagses, tennistoernooien en nog veel meer! Voor de allerkleinsten worden er speurtochten door het bos georganiseerd, kleurwedstrijden, gezellige themafeestjes en kinderbingo's. Volwassenen kunnen iedere vrijdagavond komen klaverjassen en op zaterdagavond wordt er een bingo georganiseerd voor volwassenen. Verder zijn er dartborden en is er een biljarttafel.

Zwemmen
Het verwarmde openluchtzwembad is geheel gebouwd in Spaanse style en heeft een diepte van 1.40m. Het zwembad beschikt over een glijbaan en er is een zonneweide. Bij het zwembad vindt u een kiosk waar u een hapje en een drankje kunt nuttigen. 

Parkvoorzieningen
Kiosk
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tennisbaan
Sportveld
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Op een familiepark
Afstanden
Supermarkt: 1km
Restaurant: 1km
Dorp/stadcentrum: 1km
Uitgaanscentrum: 1km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×