8, 5
Zeer goed
4 beoordelingen

Chaletpark Kuiperberg

Dit park biedt u chalets op ruime kavels met veel privacy en elke dag verse broodjes van de bakker!

  • Kunststad Ootmarsum
  • Veel privacy
  • Cultuurrijk
4 vakantiehuizen
weekend va.
279
o.b.v. 2 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

Chaletpark Kuiperberg in Ootmarsum

Deze kleinschalig camping is gelegen op loopafstand van Ootmarsum, op het hoogste punt van Twente. Ootmarsum is een kunststadje waar cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Dit stukje van Twente wordt ook wel het mooiste stukje van Twente genoemd. Wandelen of fietsen door prachtige natuur? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. De chalets zijn allen gelegen op een ruime kavel welke u veel privacy bieden. De rust en ruimte die u hier vindt, zullen u vast en zeker goed doen!

Bijzonderheden

- Het is mogelijk om met één of twee personen extra per vakantiehuis te verblijven. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers!

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Chaletpark Kuiperberg is qua faciliteiten voornamelijk gericht op campinggasten maar is ook uitermate geschikt om uw vakantie te vieren in een fijn vakantiehuis. Zo is er een fietsverhuur voor zowel gewone als elektrische fietsen. Voor de fietsen is er een fietsstalling en een gratis oplaadpunt voor uw elektrische fietsen. Bij de receptie kunt u gratis gebruik maken van de wifi en er is een Jeu de Boules baan (drie x 13m). Elke dag zijn er verse broodjes te verkrijgen en voor een eenvoudige maaltijd en (afhaal)snacks kunt u terecht in de Lounge.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Campers toegestaan
Jeu de Boulesbaan
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Op een camping
Afstanden
Supermarkt: 1km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 1km
Uitgaanscentrum: 1km