Erve Woolderink

Erve Woolderink, puur genieten in Overijssel
Boerderijvakantie
Leuk voor kinderen
Prachtig gelegen
weekend v.a.
354
o.b.v. 4 personen
erve-woolderink - Basisafbeelding
8, 9
Heerlijk
9 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
erve-woolderink - Vakantiepark
erve-woolderink - Vakantiepark
erve-woolderink - Vakantiepark
Bekijk 7 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Erve Woolderink in Wierden

Erve Woolderink is een Biologische boerderij vlakbij Wierden en Enter. Het Boerenerf wordt al sinds 1400 bewoond door de familie Woolderink. In 1797 verkeert de boerderij in een erg slechte staat en wordt besloten om de circa 500 jaar oude boerderij af te breken en een nieuwe boerderij te bouwen. Tegenwoordig bestaat Erve Woolderink uit een prachtige boerderij met een fraaie schuur, beiden zijn opgenomen in de lijst van Rijksmonumenten. Het Twents Coulisselandschap met zijn houtwallen, eeuwenoude bomen en altijd weer verrassende doorkijkjes vormt een volkomen naturel decor voor de historische verschijning van het erve Woolderink. Op Erve Woolderink graast een kudde Aberdeen Angus Koeien, dit oorspronkelijke schotse ras is een van de weinige kuddes die in Nederland grazen. De koeien met kalfjes van dit zeer vriendelijke ras lopen buiten in de wei en staan in de winter op stal. U kunt overnachten op de boerderij bij Erve Woolderink in de Reggehooibergen. Deze vakantiehuizen staan op een unieke plek zodat u vanaf het terras de hazen en reeën ziet lopen.

Activiteiten in de omgeving
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Op de boerderij zijn fietsen te huur.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen op Erve Woolderink! Zo is er genoeg ruimte om te spelen en kunnen ze spelenderwijs leren over de natuur.
Op de Boerderij zijn er veel speel mogelijkheden voor de kinderen, lekker rustig en veilig buitenspelen. Bijvoorbeeld: een trampoline, skelters, en fietsen.
De kinderen kunnen zelf eieren uithalen van de kippen.

Vanaf Erve Woolderink staat u in een paar passen aan het riviertje de Regge, waar u kunt genieten van al het moois wat de Regge u te bieden heeft: Kanoën, wandelen, vissen of fietsen over het nieuwe fietspad langs de Regge.


 

Parkvoorzieningen
Kinderboerderij
Trampoline
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 4km
Restaurant: 2km
Dorp/stadcentrum: 2km