9, 6
Voortreffelijk
4 beoordelingen

Kampeerdorp de Zandstuve

Mooi en kindvriendelijk vakantiedorp in de buurt van Hardenberg.

  • Kindvriendelijk
  • Zwemparadijs
  • Animatie
8 vakantiehuizen
0
o.b.v. 0 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (8)

Kampeerdorp de Zandstuve in Hardenberg

Het kindervriendelijke Kampeerdorp de Zandstuve ligt in de buurt van het Overijsselse Hardenberg bij het dorp Rheeze. Voor jong en oud is hier van alles te beleven en te doen: theater, uitgebreid animatieprogramma, subtropisch zwembad, buiten zwembad met superglijbaan, speelkasteel, speeltuinen, snackbar, restaurant en meer! Een verblijf op de Zandsuve is bij voorbaat al geslaagd. De omgeving van de Zandstuve is ook al zo veelzijdig. Zo heb je Wildlands Zoo in Emmen, Attractiepark Slagharen, Plopsaland in Coevoerden, maar ook het Vechtdal is een verademing om doorheen te fietsen of te wandelen. Op 10 minuten afstand van de Zandstuve is er een grote recreatieplas de Oldemeijer met een mooi strandje. Kom en geniet!

Bijzonderheden

- Kampeerdorp de Zandstuve is bij uitstek geschikt voor gezinnen en families met kinderen.
- Indien uw reisgezelschap geen gezin of familie betreft, dienen alle reisgenoten minstens 25 jaar of ouder te zijn. Jongerengroepen zijn in deze accommodatie niet toegestaan.
- Vanaf begin april t/m eind oktober zijn alle faciliteiten dagelijks geopend. Buiten deze periode zijn alle faciliteiten gesloten.  

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Receptie met alle omgevingsinformatie en een fiets- en skelterverhuur. Wasserette.

Zwemmen
Er is een prachtig overdekt- en buitenzwembad met diverse peutergedeeltes. Er kan van maart t/m eind oktober gebruikgemaakt worden van het zwembad. In de overige maanden is het zwembad gesloten.

Horeca
Op het vakantiepark zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden waaronder: De Frietfabriek, Restaurant de Zandstuve en een Pizzaria. Ook voor een lekker ijsje kunt u terecht bij Stuuf en Go.

Sport & spel
Op het kampeerdorp zijn er 30  verschillende speeltuintjes te vinden. Ook is er een uitgebreidt binnen speelkasteel aanwezig. Ieder seizoen staat er een super enthousiast animatieteam voor de kinderen en natuurlijk ook de papa's en mama's klaar; theater, dansen, sporten, knutselen, escape room, spooktocht enfin, te veel om op te noemen. Tevens zjin er drie sportvelden te vinden waar u op eigen houtje kunt gaan sporten. 

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Subtropisch zwemparadijs
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tafeltennis
Sportveld
Café/Bar
Overdekt zwembad
Trampoline
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Op een familiepark
Nabij een stad
Op een camping
Afstanden
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 200m
Dorp/stadcentrum: 2000m