8, 3
Zeer goed
4 beoordelingen

Oasis Punt-West Hotel en Beachresort

Prachtig beachresort aan het Grevelingenmeer.

  • Aan het strand
  • Grevelingmeer
  • Luxe
7 vakantiehuizen
weekend va.
593
565
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (7)

Oasis Punt-West Hotel en Beachresort in Ouddorp

Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort is prachtig gelegen nabij Ouddorp aan de voet van de Grevelingendam en direct aan het Grevelingenmeer. Het resort ligt in het prachtige natuurgebied 'De Punt'. Het nieuwe en ecologische resort heeft schitterende luxe villa's die door het ontwerp en stijl één zijn met de omgeving. Het strand aan het Grevelingenmeer ligt bijna letterlijk voor de deur terwijl het Noordzeestrand op anderhalf kilometer van het Resort ligt. Hier zijn er verschillende Beachclubs en ook watersportmogelijkheden. Breng tijdens uw verblijf op Punt-West een bezoekje aan de Deltawerken bij Neeltje Jans, Rotterdam, de Biesbosch of aan het Stoomtreinmuseum op de Grevelingendam. Genoeg te doen!

Bijzonderheden

- Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt en ligt er een keukendoekpakket en per persoon één handdoekenset voor u klaar.

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Surfen
Duiken
Zwemmen

Faciliteiten

Er is een receptie op het vakantiepark alwaar u terecht kunt met al uw vragen, maar u zich ook kunt laten informeren over de vele activiteiten in de omgeving. De receptie is geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. In de directe omgeving van het resort kunt u bij één van de beachclubs terecht voor een ontbijt, lunch of diner met uitzicht over het Grevelingenmeer of het Noordzeestrand.

Bij surfcenter Brouwersdam kunt u suppen, zeilen, bodysliden of watersurfen. Natuurlijk kunt u op het resort zelf gebruik maken van het schone strand.

Op de parkeerplaats zijn er diverse laadpalen waar u uw electrische auto kunt opladen.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Aan een meer
Rustig gelegen
Nabij dorp
Aan het water
Op een familiepark
Aan zee
Aan viswater
Afstanden
Strand: 200m
Meer: 100m
Supermarkt: 3000m
Restaurant: 600m
Dorp/stadcentrum: 3000m