8, 3
Zeer goed
6 beoordelingen

Recreatiebospark De Reehorst

Recreatiebospark De Reehorst ligt te midden van bossen, weilanden en akkers in het Gelderse plaatsje Vorden. Een kindvriendelijk vakantiepark met zwembad en waterspeelparadijs!

  • Waterspeelparadijs
  • Aan de bosrand
  • Recreatieteam
1 vakantiehuis
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Recreatiebospark De Reehorst in Vorden

Verscholen in de Achterhoek en gecertificeerd door de ANWB. Recreatiebospark De Reehorst is gelegen te midden van bossen, weilanden en akkers. Een zeer kleurrijke omgeving waar u complete rust zult ervaren. Ontdek de grote gastvrijheid van De Reehorst en ontspan in een zee ruim, luxe, modern en comfortabel ingericht vakantiehuis. Trek erop uit en ontdek de prachtige omgeving wandelend of per fiets en geniet met de kinderen op het vakantiepark in het zwembad met waterspeelparadijs. Is het te fris voor volop zwemplezier? Geen probleem! Laat uw kinderen heerlijk ravotten in de grote speeltuin. De vakantiehuizen zijn gelegen aan de rand van het bos en geven u een onbeschrijfelijk gevoel van rust en ruimte. ‘s Ochtends wakker worden met verse koffie en de dagkrant om helemaal weg te dromen onder het vrolijke getjilp van de vele vogels. Relax!  

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Surfen
Voetbal
Tennis
Klimmen
Waterskiën
Skiën
Zwemmen
Extra services
Lunch
Diner

Faciliteiten

Algemeen
Welkom op Recreatiebospark De Reehorst. Een prachtig familiepark waar u optimaal zult genieten van de ruimte, gezelligheid en faciliteiten. De medewerkers van de receptie staan u graag te woord om u de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van Vorden en omgeving te wijzen. Uiteraard kunt u ook op de receptie terecht voor het huren van een fiets, het verkrijgen van leuke fietsen- en wandelroutes of het wijzen van de weg naar de wasserette.

Horeca
Neem een kijkje in bosrestaurant "De Reehorst". Een fijn à la carte restaurant waar u ongestoord kunt genieten van een overheerlijk diner. Dit terwijl uw kinderen zich opperbest vermaken in de speeltuin. Lekker makkelijk? Brengt u dan een bezoek aan de snackcorner, waar u gemakkelijke maaltijden en lekkere snacks kunt verkrijgen.

Sport en spel
Rennen, vliegen en onverzadigbaar vertier in de grote speeltuin bij de horeca. Uw kinderen zullen zich niet snel vervelen op Recreatiebospark De Reehorst. Het recreatie team in het hoogseizoen organiseert leuke spel ochtend en middagen en wakkert zelfs in u het kind weer aan! Kampvuur maken, flesjesvoetbal, knutselen, quiz en vossenjachten. Voor ieder wat wils! 

Zwemmen
Voor uren zwemplezier bent u van harte welkom in het kinderzwembad met waterspeelparadijs. Tevens bevindt zich op 500m van het vakantiepark een openbaar zwembad waar u als gast van Recreatiebospark De Reehorst tegen een gereduceerd tarief volop gebruik van kunt maken. 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Sportveld
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij dorp
Afstanden
Strand: 20km
Meer: 20km
Ski gelegenheid: 16km
Supermarkt: 3km
Restaurant: 3km
Dorp/stadcentrum: 3km
Uitgaanscentrum: 25km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×