8, 4
Zeer goed
2 beoordelingen

Recreatiecentrum de Eikenhof

Vier sterren Recreatiepark de Eikenhof nabij de Weerribben

  • Leuk met kinderen
  • Indoor speeltuin
  • Buitenzwembad
5 vakantiehuizen
weekend va.
428
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (5)

Recreatiecentrum de Eikenhof in Paasloo

Dichtbij nationaal park De Weerribben ligt dit mooie vier sterren Recreatiepark de Eikenhof. Een Vakantiepark voor jong en oud. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. Op het vakantiepark zijn er veel faciliteiten. Zo is er een verwarmd buitenzwembad en een (indoor) speeltuin. Daarnaast is er ook het Pannenkoekenhuis en restaurant Toos. Op een steenworp afstand is Nationaal park de Weeribben. Een prachtig waterrijk natuurpark. Je kunt hier wandelend, fietsend, met fluisterboot of per kano op ontdekkingstocht. Laat je verrassen. Ook zijn er leuke plaatsen en stadjes in de buurt. Blokzijl, Steenwijk en Oldemarkt zijn slechts enkele voorbeelden. Laat u verrassen in de zogenaamde "kop van Overijssel". 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Surfen
Klimmen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen:
Receptie waar u alle informatie over het park en de omgeving kunt verkrijgen. Er zijn fietsen en skelters te huur. Daarnaast komt de bakker ook twee keer per dag bij de camping. Uw bestelde broodjes, high tea, heerlijke brunch of souvenirtjes kunt u via een app bestellen en bij de receptie ophalen. 
 
Eten en Drinken:
Op het vakantiepark is een heerlijk Pannenkoekenhuis en Restaurant met een mooi terras, genaamd Toos. Goede menukaart en gezellige sfeer. Ook is er een snackbar voor even een tussendoortje of een snelle hap.
 
Zwemmen:
Op het vakantiepark is een heerlijk verwarmd buitenzwembad met een apart kleuterbad. Het zwembad is verwarmd tussen juni en september.
 
Sport en Spel:
Er is een volleybalveld, voetbalveld, algemene sportvelden en een panna voetbalveld. Naast de camping is een freerunpark, met allerlei toestellen geschikt voor jong en oud. Op de camping is een airtrampoline.
 
Spelen:
Verspreidt over het park zijn diverse leuke speeltuintjes aangelegd. Hier kunnen de kids heerlijk klimmen en klauteren. Op het grote veld bij het zwembad staat een grotere speeltuin.
 
Animatie: 
Tijdens vakantie periodes is er een leuk animatieprogramma voor jong en oud. In het laagseizoen worden er vaak bingo's georganiseerd voor jong en oud.
 
Indoor speeltuin:
Een uitkomst als het weer wat minder is! Onze overdekte speeltuin is dan gratis toegankelijk voor kinderen die te gast zijn op de Eikenhof. Lekker klimmen, verstoppen, klauteren, springen en rennen door het speeldoolhof!
 
Klimbos:
Direct naast het Recreatiepark is een prachtig klimbos. Je kunt hier een aantal uren lekker klimmen door de uitdagende parcoursen.
Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tafeltennis
Sportveld
Café/Bar
Speelbos
Trampoline
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij dorp
Op een familiepark
Afstanden
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 1000m