7, 9
Goed
17 beoordelingen

Recreatiepark De Lindehoeve

Recreatiepark De Lindehoeve is een kleinschalig vakantiepark in de Gelderse Achterhoek. Alle chalets staan rondom de vijver en beschikken over een ruime tuin met zonneterras!

  • Zonneterras
  • Rondom de vijver
  • Gelderse Achterhoek
0 vakantiehuizen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Recreatiepark De Lindehoeve in Laren

Recreatiepark De Lindehoeve is een kleinschalige vakantiepark gelegen in Laren, één van de oudst bebouwde plaatsen van Het Gooi. Mensen die van rust, ruimte, natuur en cultuur houden, zullen het hier fantastisch vinden! Alle chalets staan rondom een grote vijver op een perceel van 500m2 en beschikken over een ruime tuin met een zonneterras. Het dorp Laren ligt op 1km afstand. In Laren vindt u diverse horecagelegenheden, een supermarkt en iedere donderdag is er een weekmarkt. Laren is een dorp in de Gelderse Achterhoek, wat bekend staat om zijn uitgestrekte bossen, eeuwenoude kastelen, landelijke boerderijen en pittoreske dorpjes. De perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietsliefhebbers. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Voetbal
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Recreatiepark De Lindehoeve is een kleinschalig vakantiepark zonder faciliteiten in de Gelderse Achterhoek. Alle chalets staan rondom de vijver en beschikken over een ruime tuin met zonneterras. Dit park is dé vakantiebestemming voor echt rustzoekers. 

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
Aan het water
Afstanden
Supermarkt: 1km
Restaurant: 1km
Dorp/stadcentrum: 1km
Uitgaanscentrum: 1km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×