Recreatiepark De Wielerbaan

Recreatiepark De Wielerbaan ligt verscholen tussen de Veluwe en de Utrechtse heuvelrug in het plaatsje Wageningen.
Kindvriendelijk
In de bossen
Zwembad
weekend v.a.
298
o.b.v. 3 personen
recreatiepark-de-wielerbaan - Basisafbeelding
7, 7
Goed
6 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
recreatiepark-de-wielerbaan - Vakantiepark
recreatiepark-de-wielerbaan - Vakantiepark
recreatiepark-de-wielerbaan - Vakantiepark
Bekijk 13 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

Recreatiepark De Wielerbaan in Wageningen

Recreatiepark De Wielerbaan is een heerlijk rustige verblijfplaats voor mensen van 0 tot en met 99 jaar. Ieder familielid zal zich tijdens zijn vakantie opperbest vermaken bij de horeca, de speeltuin of in het zwembad. De prachtige locatie tussen de Veluwe, de Betuwe, de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug maakt dat u iedere dag gegarandeerd een leuk en bijzonder uitstapje heeft. Het vakantiepark heeft zijn naam te danken en is uniek door een echte wielerbaan uit de dertiger jaren.

Bijzonderheden

  • Als u een cottage met hottub heeft geboekt, duurt het ongeveer 1,5 uur voordat de hottub is opgewarmd. De hottubs zijn elektrisch.
  • Het interieur/exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen.
  • Helaas is het niet toegestaan om deze vakantiewoning te boeken met een kat.
  • Vanuit de gemeente Wageningen is er geen toestemming om chalets te verhuren aan studenten.
  • Ter plaatse wordt een borg gevraagd, de hoogte hiervan is afhankelijk van het woningtype en bedraagt EUR 150 tot EUR 350. Dit bedrag kan contant of per pin betaald worden.
Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Tennis
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Wanneer u de poorten van Recreatiepark De Wielerbaan binnen komt, is uw vakantie echt begonnen. De medewerkers van de receptie staan u graag te woord om u alle ins en outs van het vakantiepark en de omgeving te vertellen en u de weg naar de wasserette te wijzen. 

Sport en spel
In de zomer is hier altijd wat leuks te doen en ontdekken. Zo kunnen uw kinderen heerlijk ravotten in de speeltuin of een balletje trappen op één van de sportvelden. Ook de tafeltennistafel mag niet ontbreken. 

Zwembad
Verwarm uw spieren, geniet van het heerlijk kolkende water om u heen en ontspan. Neem een duik in het lekkere zwembad met kinderzwembad. Bij het zwembad zijn voldoende kleedruimtes aanwezig. Het zwembad is enkel te gebruiken tijdens de warme maanden.

Horeca
Heerlijk dineren in het gezellige eetcafe "De Kantine"? U hoeft tijdens uw vakantie niet meer te denken aan de maaltijden. Deze kunnen namelijk allemaal voor u geregeld worden. ’s Ochtends ontbijten, ’s middags overheerlijk lunchen en ’s avonds de avond afsluiten met een gezellig diner. Vervolgens gezellig na-kletsen en borrelen in het café. Liever een snelle hap? Bezoek de snackhoek waar u een frietje, lekkere snack of een ijsje kunt bestellen.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Openluchtzwembad
Sportveld
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij bos
Nabij viswater
Afstanden
Supermarkt: 500m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 3km