8, 6
Heerlijk
5 beoordelingen

Recreatiepark Duinhoeve

Recreatiepark de Duinhoeve, plezier voor jong en oud.

  • Animatieteam
  • Buitenbad
  • Drunense Duinen
13 vakantiehuizen
weekend va.
485
o.b.v. 3 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (13)

Recreatiepark Duinhoeve in Udenhout

Wilt u gezellig met uw kinderen of met uw kleinkinderen op vakantie? Dan bent u bij Recreatiepark Duinhoeve aan het juiste adres! De kinderen kunnen zich vermaken in de diverse speeltuinen en op de air trampoline. Ook kunnen ze heerlijk zwemmen in het mooie seizoensgebonden buitenzwembad. In de vakanties is er een animatieteam aanwezig! Recreatiepark Duinhoeve is een echt familiepark waar u de Brabantse gastvrijheid kunt ervaren. Bent u meer een genieter van rust, ruimte en natuur, ontdek dan hoe het is om heerlijk te ontwaken naast de mooie bossen in Brabant. Ideaal voor natuurliefhebbers. Het vakantiepark ligt dichtbij de Loonse en Drunense Duinen, de Efteling, de Beekse Bergen en de steden Tilburg en Den Bosch.

Bijzonderheden

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden.
- De minimale leeftijd van de hoofdboeker dient 21 jaar te zijn.

Vrijetijdsmogelijkheden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Er is een receptie waar U allerlei leuk toeristische tips kunt krijgen, een vergeten boodschap kunt halen of fietsen of skelters kunt huren. Op het park is er een Wasserette

Zwemmen
Naast de diverse mooie zwembaden in de omgeving (overdekt en openlucht), zijn er ook veel mooie recreatieplassen in de nabije omgeving. Op het vakantiepark zelf is er een mooi zwembad met een apart peuter gedeelte.

Sport en spel
Centraal op het park is een grote speeltuin met verschillende glijbanen en klauterwanden. Ook bij het zwembad bevindt zich een speeltuin met een Air trampoline, schommels en een klimrek. Op verschillende plaatsen op het park zijn ook speeltoestellen geplaatst, zo kunnen de allerkleinsten zich altijd vlakbij uw accommodatie spelen. Er is een groot sportveld met twee goaltjes. Verder is er een tafeltennistafel.

Het animatieteam is aanwezig in de meivakantie, met Hemelvaart en Pinksteren en in de zomervakantie. De animatie is met name gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Bijna dagelijks wordt je 's morgens opgehaald door het treintje, waarna we gezellig gaan knutselen. In de middag zijn er activiteiten en 's avonds rijdt het treintje weer om je naar het meeleeftheater te brengen.

Natuurbelevingstuin
De natuur-speeltuin is voorzien van inheemse beplanting, bankjes, stapstenen en een pomp met watergoot! Daarnaast staat er een bank met hierin kleine insectenhotelletjes.

Horeca
Bij het restaurant kunt u terecht voor diverse smaakvolle gerechten voor een vriendelijke prijs. Kom genieten op het vernieuwde terras van oa. heerlijke lunchgerechten, een kopje koffie met gebak of een gezellig Brabants diner. Daarnaast kunt u bij de cafetaria terecht voor frites, diverse snacks en ijsjes.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Speelbos
Weekendrestaurant
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij dorp
Op een familiepark
Nabij een stad
Afstanden
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 2000m