Recreatiepark Duinhoeve

Recreatiepark de Duinhoeve, plezier voor jong en oud.
Animatieteam
Buitenbad
Drunense Duinen
weekend v.a.
408
o.b.v. 3 personen
recreatiepark-duinhoeve - Basisafbeelding
8, 8
Heerlijk
11 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
recreatiepark-duinhoeve - Vakantiepark
recreatiepark-duinhoeve - Vakantiepark
recreatiepark-duinhoeve - Vakantiepark
Bekijk 12 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (13)

Recreatiepark Duinhoeve in Udenhout

Wilt u gezellig met uw kinderen of met uw kleinkinderen op vakantie? Dan bent u bij Recreatiepark Duinhoeve aan het juiste adres! De kinderen kunnen zich vermaken in de diverse speeltuinen en op de air trampoline. Ook kunnen ze heerlijk zwemmen in het mooie buitenzwembad. In bepaalde vakantieperiodes is er een animatieteam aanwezig! Recreatiepark Duinhoeve is een echt familiepark waar u de Brabantse gastvrijheid kunt ervaren. Bent u meer een genieter van rust, ruimte en natuur, ontdek dan hoe het is om heerlijk te ontwaken naast de mooie bossen in Brabant. Ideaal voor natuurliefhebbers. Het vakantiepark ligt dichtbij de Loonse en Drunense Duinen, de Efteling, de Beekse Bergen en de steden Tilburg en Den Bosch.

Bijzonderheden

  • Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden.
  • De minimale leeftijd van de hoofdboeker dient 21 jaar te zijn.
Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Er is een receptie waar u met al uw vragen terecht kunt, een vergeten boodschap kunt halen of fietsen of skelters kunt huren. 

Zwemmen
Naast de diverse mooie zwembaden in de omgeving (overdekt en openlucht), zijn er ook veel mooie recreatieplassen in de nabije omgeving. Op het vakantiepark zelf is er een mooi buiten zwembad en een apart peuter gedeelte met speel piratenschip. Het buiten zwembad is, afhankelijk van het weer, meestal geopend van mei tot september.

Sport en spel
Centraal op het park is een grote speeltuin met verschillende glijbanen en klauterwanden. Ook vlakbij het zwembad bevindt zich een speeltuin met een Air trampoline, schommels en een klimrek. Op verschillende plaatsen op het park zijn ook speeltoestellen geplaatst, zo kunnen de allerkleinsten altijd vlakbij uw accommodatie spelen.

Het animatieteam is in bepaalde vakantieperiodes aanwezig. De animatie is met name gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Bijna dagelijks wordt je 's morgens opgehaald door het treintje, waarna we gezellig gaan knutselen. 's Avonds rijdt het treintje weer om je naar de minidisco te brengen.

Natuurbelevingstuin
De natuur-speeltuin is voorzien van inheemse beplanting, bankjes, stapstenen en een pomp met watergoot! Daarnaast staat er een bank met hierin kleine insectenhotelletjes.

Horeca
Bij het restaurant kunt u terecht voor diverse smaakvolle gerechten, maar ook voor een ijsje en frietje. Er is geen tafelbediening, maar een zelfbedieningsconcept. Dit betekend dat u kunt bestellen aan de kassa en het ook daar ophaalt zodra het klaar is.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Sportveld
Weekendrestaurant
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 2000m