8, 9
Heerlijk
3 beoordelingen

Recreatiepark Slot Cranendonck

Komt allen naar dit gezellige kindvriendelijke vakantiepark in Noord-Brabant.

  • Zwembad
  • Sportveld
  • Midgetgolf
2 vakantiehuizen
weekend va.
163
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (2)

Recreatiepark Slot Cranendonck in Soerendonk

Recreatiepark Slot Cranendonck een gezellig recreatiepark in het typisch brabantse dorp Soerendonk. Op het vakantiepark is er een mooi binnen zwembad en een groot buiten zwembad met glijbaan. In het hoogseizoen is elke dag een animatieteam aanwezig. Voor de kinderen is er een hele mooie speeltuin. Verder is er op het park een visvijver waar u zonder vergunningen een hengeltje kunt uitgooien. Speel samen een potje midgetgolf samen met uw partner of vriend. Als u wat intensievers wenst kunt u gaan tennissen op de tennisbaan van het vakantiepark. Natuurlijk kunt u te allen tijde zelf wat leuks doen op één van de sportvelden op recreatiepark Slot Cranendonk. 

 

Vrijetijdsmogelijkheden
Wandelen
Fietsen
Voetbal
Tennis
Klimmen
Golf
Zwemmen
Squash
Extra services
Lunch
Diner

Faciliteiten

Algemeen
Op vakantiepark Slot Cranendonck zijn er voorzieningen aanwezig voor mindervaliden, dus wees gerust allen. Dit park is voor iedereen toegankelijk. Ook uw huisdier zijn hier te alle tijde welkom. Laat niemand meer thuis, kom met het hele familie. En natuurlijk bevindt zich op het park draadloos internet. In het hoogseizoen en schoolvakanties is er elke dag een animatieteam aanwezig.
 
Horeca
Ieder heerlijk gerecht dat u thuis maakt kunt u ook gewoon op het park maken. In de winkel kunt u alle ingrediënten zijn hier te vinden. Kom en eet een lekker bakje patat of een frikandel broodje. Gezellig kletsen is altijd wel leuk, kom naar de bar/kantine. Hier is gezelligheid op z’n top. In het restaurant kunt u genieten van de overheerlijke gerechten die serveert worden. Wilt u graag barbecueën? En werkt het weer ook mee? Het park regelt de barbecue. Als u nog het vlees regelt wordt het genieten van het vlees.
 
Sport
De kinderen kunnen zich de dag door uitleven in het kinderspeelplaats terwijl u samen met uw partner aan het tennissen bent. Wilt u graag achteraf zwemmen? Kies voor binnen of buiten. Het maakt helemaal niet uit wat voor weer het is. En maak het af in de heerlijke sauna. Hier kunt u heerlijk uitstomen en uw hoofd helemaal legen van de drukte en ontspannen.
Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Kiosk
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Sauna
Speeltuin
Openluchtzwembad
Midgetgolf
Tennisbaan
Tafeltennis
Sportveld
Café/Bar
Amusementshal
Overdekt zwembad
Trampoline
Jeu de Boulesbaan
Centraal internetpunt
Fietsverhuur

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij dorp
Afstanden
Supermarkt: 0 km
Restaurant: 0 km
Dorp/stadcentrum: 2,5km
Uitgaanscentrum: 23 km
Luchthaven: 33 km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×