8, 8
Heerlijk
8 beoordelingen

Residentie Californië

Residentie Californië, luxe appartementen vlakbij het strand - gratis wifi.

  • Beautysalon
  • Fietsenverhuur
  • In het dennenbos
2 vakantiehuizen
weekend va.
475
398
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (2)

Residentie Californië in Texel-De-Koog

Na een overtocht van amper 20 minuten met de veerboot komt u aan op het eiland Texel. Het is aantrekkelijk en niet echt duur om uw eigen auto mee te nemen naar het eiland. Na ongeveer tien minuutjes autorijden van de veerhaven op Texel, heten wij u welkom op Residentie Californië! Het ideale vakantiestekje voor een ontspannen vakantie met het gezin of  vrienden. Residentie Californië ligt aan de zuid-westzijde van het eiland Texel, en grenst aan het Nationaal Park Duinen van Texel. Vanaf de residentie loopt u via een bospad en de duinen in korte tijd naar het strand. Ook Ecomare met zijn zeehonden, bruinvissen en mooie zeeaquaria ligt op loopafstand van de residentie. Bent u toe aan wat meer rust? Geen probleem! Residentie Californië biedt u de ruimte om te genieten van het eiland. Waddeneiland Texel is een eiland met veel ongerepte natuur. Huur een fiets of scooter en ontdek het prachtige waddeneiland op uw eigen tempo. Of maak een lange wandeling over één van de vele wandelpaden die door de duinen lopen en langs groene velden. Welkom op Texel!

Bijzonderheden

- Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 
- Het bedlinnen is verplicht af te nemen, dit wordt tijdens het boekingsproces vanaf de tweede meereizende persoon in rekening gebracht. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Sauna
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Surfen
Voetbal
Duiken
Golf
Zwemmen
Extra services
Ontbijt

Faciliteiten

Algemeen
Op Residentie Californië kunt u gebruikmaken van de bezorgservice voor verse broodjes. Dit is zo geregeld bij de receptie van het park! Tevens zijn hier fietsen te huur om zo het eiland op uw gemak te ontdekken. Even helemaal ontspannen? maak een afsspraak bij Beautysalon Hair, Face & Body Care waar u terecht kunt voor uitgebreide schoonheidsbehandelingen, massages of een knipbeurt. De beautysalon werkt uitsluitend met specialisten.

Tips en trips:
- Zwemparadijs Calluna ligt dichtbij De Koog. Als gast van Bungalowpark ’t Hoogelandt kunt u hier met korting zwemmen. De kortingskaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie van Residentie Californië.
- Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in De Koof of Den Burg bij diverse supermarkten. Tijdens het hoogseizoen kunt u ook uw boodschappen halen bij de nabij gelegen camping.
- De jongste gasten van het park kunnen spelen in de speeltuin of in het aangrenzende bos. Ontdek de Texelse aardmannetjes langs het Sommeltjespad, welke vanaf de Residentie gemakkelijk te bereiken is.

Parkvoorzieningen
Speeltuin
Wellness mogelijkheden

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
In het bos
Rustig gelegen
Nabij dorp
Afstanden
Strand: 1200m
Supermarkt: 3km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 3km