7, 2
Goed
58 beoordelingen

Resort De Biesbosch

Resort De Biesbosch vlakbij Dordrecht, Zuid-Holland, een veelzijdig park voor het huren van een heerlijk vakantiehuis

  • Zwembaden
  • Aan de jachthaven
  • Animatieteam
10 vakantiehuizen
weekend va.
223
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (10)

Resort De Biesbosch in Dordrecht

Resort De Biesbosch vlakbij Dordrecht, Zuid-Holland, is een veelzijdig park voor het huren van een heerlijk vakantiehuis. Alle chalets en vakantiehuizen zijn voorzien van een de nodige comfort zodat u optimaal kan genieten tijdens uw vakantie. Het vakantiepark is gelegen aan het Hollands Diep en het Dordtse Kil en is het ideale vakantiepark voor de watersporter. Het is niet voor niets uitgerust met een jachthaven waar u uw eigen boot kunt aanmeren. Dit is het ideale startpunt voor het verkennen van het natuurgebied De Hollandse Biesbosch. En wilt u dit te voet dan, dan kan dat ook! Zo zijn er diverse wandelingen mogelijk. Naast de vele mogelijkheden die de omgeving en natuur u bieden, is er ook een binnen- en buitenzwembad en zijn er enkele sport- en speelvelden. Voor een heerlijk diner of lunch kunt u terecht in Brasserie De Biesbosch. Liever een snelle hap, er is ook een snackbar en een mini-market aanwezig op het vakantiepark. Aan de kinderen is ook gedacht, mochten ze even niet willen zwemmen dan kunnen ze zich prima vermaken op zowel de binnen- als de buitenspeelplaats. Tijdens het hoogseizoen is er kinderanimatie aanwezig.

Bijzonderheden

- In de maanden juli en augustus zijn groepen alleen toegestaan als elke deelnemer minimaal 25 jaar is.

- Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 

- Op de naastgelegen jachthaven zijn 20 ligplaatsen beschikbaar voor gasten van Resort De Biesbosch. Deze kunt u reserveren. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Zeilen
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Waterskiën
Zwemmen

Faciliteiten

Kinderen
Er is naast de buitenspeelplaats ook een binnenspeelplaats en de kinderen kunnen genieten van de verschillende sport- en speelvelden. In de zomervakantie is er kinderanimatie van Beau en Bloem Kids Club.
 
Zwemmen
Bij mooi weer kunt u heerlijk zwemmen in het buitenbad, welke 's zomers geopend is. Het buitenzwembad heeft een gedeelte voor de kleintjes en een dieper gedeelte voor de wat grotere kinderen. Rondom het zwembad is er voldoende ruimte om uw handdoek neer te leggen. Het binnenzwembad is gedecoreerd in piratenstijl en er is zelfs een echt piratenschip. 
 
Eten en drinken
In Brasserie De Biesbosch kunt u gezellig lunchen of dineren. Ook is er een speciaal kindermenu. Voor de snelle hap is er een snackbar met lekkere verse patatten en frites. Voor de kleine boodschappen kunt u terecht in mini-market. 
 
Watersport
De jachthaven die naast het park gelegen is heeft ruim 280 ligplaatsen. Hiervan zijn er 20 ligplaatsen gereserveerd voor de gasten van het vakantiepark.  Een perfecte uitvalsbasis om de prachtige natuur te ontdekken door middel van een boottocht. Wilt u niet gaan varen dan heeft u bij de wakeboardschool naast het park een uitstekende basis om allerlei watersportactiviteiten te beoefenen. 
 
Verhuur
Indien u niet de mogelijkheid heeft om uw eigen fiets mee te nemen, kunt u fietsen huren op het park zelf. Met name het gebied rond het Nationaal Park is mooi om fietstochten te maken.  
Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tafeltennis
Sportveld
Café/Bar
Overdekt zwembad

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Nabij dorp
Aan het water
Aan een haven
Op een familiepark
Aan vaarwater
Afstanden
Strand: 60 km
Meer: 0m
Supermarkt: 0m
Restaurant: 0m
Dorp/stadcentrum: 13 km
Uitgaanscentrum: 13 km
Luchthaven: 40 km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×