7, 4
Goed
199 beoordelingen

Resort De Rijp

Het waterrijke Resort De Rijp is een kindvriendelijk vakantiepark op slechts een halfuur van de Noordzee.

  • Kindvriendelijk
  • Veel faciliteiten
  • Waterrijk park
24 vakantiehuizen
weekend va.
228
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (24)

Resort De Rijp in West-Graftdijk

Het waterrijke Resort De Rijp is een kindvriendelijk vakantiepark gelegen in Noord-Holland wat beschikt over een prachtig landschap. Geniet van de landelijke rust en de uitzichten over de polderlandschappen tijdens uw vakantie op dit resort. Daarnaast zit u maar een half uur van de Noordzeekust af en heeft u de mogelijkheid om vele leuke steden en/of plaatsen te bezoeken. Het resort heeft een binnen- en een buitenzwembad, een indoor speeltuin, een kinderboerderij, fietsverhuur, tennisbaan, speeltuinen en sportvelden.

Bijzonderheden

- In de maanden juli en augustus zijn groepen alleen toegestaan als elke deelnemer minimaal 25 jaar is.
- Het interieur / exterieur van deze vakantiehuizen kan onderling verschillen. 
- Let op: niet alle woningen op Resort de Rijp zijn gelegen aan het water. 

 

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Kanoën
Wandelen
Fietsen
Voetbal
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Resort De Rijp beschikt over een gezellig terras waar u aan kunt schuiven voor een hapje met een bijbehoren drankje. Daarnaast is er ook een bar aanwezig. Heeft u een klein aantal boodschappen nodig? Dan kunt u terecht in de minimarket op het park zelf. Wanneer u graag de omgeving van Noord-Holland wilt ontdekken, dan is er een fietsverhuur aanwezig op het park. Wilt u graag een fiets huren en de prachtige omgeving ontdekken? Tevens kunt u een fluisterboot of sloep huren om vervolgens vanaf het water de prachtige omgeving te ontdekken. Genoeg mogelijkheden!

Kinderen
Voor de kinderen is er op Resort De Rijp een trampoline/springkussen, een speeltuin met speelattributen en een binnenspeelparadijs aanwezig. Zo kunnen de kinderen zowel bij mooi als bij slecht weer heerlijk spelen. Bent u, en/of zijn uw kinderen echte dierenliefhebbers? Dan is er op Villapark De Rijp een eigen dierenweide waar u verschillende dieren kunt spotten. U zult het geweldig vinden!

Sport en spel
Op het resort heeft u ook de mogelijkheid om sporten te beoefenen. Dit kunt u doen op één van de vele sportvelden. Daarnaast is er voor de tennisliefhebbers een tennisbaan aanwezig. Bent u graag op het water? De nabije omgeving biedt volop watersportmogelijkheden. Een sportieve vakantie is nog nooit zo leuk geweest! 
 
Zwemmen

Voor een heerlijk verfrissende duik bent u bij Resort De Rijp aan het goede adres. U heeft hier namelijk de beschikking over meerdere zwemfaciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het binnen- en het buitenzwembad waar een kinderzwembad inbegrepen is voor de kleintjes. Zwemt u liever in de natuur? Geen probleem. Op het vakantiepark bevindt zich namelijk een zwemvijver met bijbehorend strandje. Komt u graag uitgerust terug van uw vakantie?

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Kinderboerderij
Restaurant
Wasserette
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tennisbaan
Sportveld
Recreatieplas
Overdekt zwembad
Trampoline

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Rustig gelegen
Nabij dorp
Nabij viswater
Op een familiepark
Nabij een stad
Afstanden
Supermarkt: 4km
Restaurant: 4500m
Dorp/stadcentrum: 4km
Uitgaanscentrum: 15km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×