8, 5
Zeer goed
44 beoordelingen

Resort De Utrechtse Heuvelrug

Het is natuurlijk genieten geblazen op dit bosrijke vakantiepark midden op de Utrechtse Heuvelrug

  • Restaurant
  • Fietsverhuur
  • Bosrijk
6 vakantiehuizen
weekend va.
154
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (6)

Resort De Utrechtse Heuvelrug in Maarn

Dit natuurlijke vakantiepark is gelegen midden op op Utrechtse Heuvelrug. Geniet in de comfort van uw bosvakantiehuis van de veelzijdige natuur van dit prachtige stukje Nederland. De accommodaties op dit vakantiepark variëren van kampeerplaatsen, trekkershutten en natuurlijk vakantiehuizen. Alle vakantiehuizen zijn speciaal ontworpen en passen qua exterieur naadloos in de natuurlijke omgeving. Op het vakantiepark zijn speelvelden en speeltoestellen voor de kinderen te vinden en is er animatie in (bijna) alle vakanties. Dit vakantiepark is een park in ontwikkeling. Zo wordt er in april 2021 een zwembad met speciaal peuter- en kleutergedeelte gerealiseerd.
 
Huur een fiets bij de receptie en ontdek de prachtige omgeving van dit vakantiepark. Bos, heide, zandverstuivingen, grasland, stuwwallen, water en hoogteverschillen is wat dit natuurlandschap kenmerkt. Een heerlijke omgeving om te ontdekken op de fiets of te voet. Het vakantiepark is gelegen in Maarn. Een bijzonder dorp dat op de nominatie staat om op de werelderfgoedlijst van Unesco te worden gezet. Ook is dit vakantiepark zeer centraal gelegen. Zo is Amersfoort op elf kilometer en Utrecht op twintig kilometer van het vakantiepark verwijderd. Dit biedt de gelegenheid om leuke uitstapjes te ondernemen. Kom en geniet van deze bosbeleving pur sang!

Bijzonderheden

- In de maanden juli en augustus zijn groepen alleen toegestaan als elke deelnemer minimaal 25 jaar is.

- Het interieur / exterieur van de vakantiehuizen kan onderling verschillen. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Wandelen
Fietsen

Faciliteiten

Algemeen:
De receptionisten staan voor u klaar voor uw vragen en geven graag advies over uitjes in de regio. 
 
Restaurant:
In het restaurant op het vakantiepark kunt u heerlijk eten voor een betaalbare prijs. Het menu is geïnspireerd op de Hollands-Franse keuken met af en toe een uitstapje naar Italië. Zo staan er ook tal van pizza's op het menu. Het restaurant is ruim opgezet en beschikt over een groot terras. 
 
Fietsverhuur:
Bij de receptie kunt u fietsen, in alle maten, huren om de omgeving te ontdekken. 
 
Kinderen:
Er zijn verschillende speeltoestellen op het vakantiepark te vinden. Daarnaast is er regelmatig in het weekend en altijd tijdens de schoolvakantie kinderanimatie aanwezig.
 
Zwembad:
Momenteel is er nog geen zwembad op het vakantiepark aanwezig. Wel wordt er gewerkt aan een gloednieuw overdekt zwembad met apart peuter- en kleutergedeelte. De planning is dat deze in het begin van 2022 geopend wordt. 

 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Rustig gelegen
Op een camping
Afstanden
Meer: 2 km
Supermarkt: 3 km
Restaurant: 0 m
Dorp/stadcentrum: 3 km
Uitgaanscentrum: 12 km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×