7, 7
Goed
53 beoordelingen

Resort IJsselmeer

Kindvriendelijk en waterrijk vakantiepark nabij het IJsselmeer met privé steiger!

  • Aan het IJsselmeer
  • Subtropisch Zwembad
  • Bootverhuur
9 vakantiehuizen
weekend va.
357
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (9)

Resort IJsselmeer in Medemblik

Van harte welkom op Bungalowpark Zuiderzee, gelegen in het waterrijke Medemblik nabij het IJsselmeer. En waterrijk, dat is het hier zeker! Met bij ieder vakantiehuis een privé aanlegsteiger, is dit dé plek voor vertier op het water. Het park ligt tegenover het IJsselmeer en de vakantiehuizen liggen aan het binnenwater van de Vliet.

Door de perfecte ligging en het waterrijke gebied is dit bij uitstek een plek om te recreëren op en aan het water. Naast wandelen en fietsen, behoren zwemmen, varen, kitesurfen en roeien ook tot de mogelijkheden. Medemblik zelf is een toeristische plek met allerlei musea, bezienswaardigheden en vele attracties voor jong en oud. En wist u dat Medemblik een handelsstad is uit de VOC-tijd? Qua historie is hier dus ook genoeg te beleven!

Daarnaast vindt u op het park onder andere een verwarmd binnenzwembad, boot- en kanoverhuur en een brasserie. Kortom: genoeg te doen op én om het park. Dat wordt op en top genieten!

Bijzonderheden

- In de maanden juli en augustus zijn groepen alleen toegestaan als elke deelnemer minimaal 25 jaar is.

- Het interieur / exterieur kan per vakantiehuis verschillen en afwijken van de getoonde foto's.

 

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Surfen
Voetbal
Tennis
Waterskiën
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Op de receptie van het park wordt u van harte welkom geheten en hier kunt u tevens alle informatie over het huren van fietsen, skelters, kano’s en boten opvragen. Daarnaast is er een verwarmd binnenzwembad op het park waar u een frisse duik kunt nemen. Is het mooi weer? Dan kunt u ook een dagje naar het water bij Recreatieterrein de Vooroever, pal tegenover het park. U hoeft hier enkel de dijk voor over en dan bent u er al. Hier is tevens het zandstrand waar u een heerlijk middagje op het strand kunt doorbrengen. Ook beschikt iedere bungalow over een tuin die gelegen is aan het water en vanaf de steiger gooit u zo uw hengel uit. U kunt ook een boot huren en een mooi stekje uitzoeken aan de Vliet, waar u vervolgens uw hengel kan uitwerpen. Mocht u een eigen boot hebben, dan is het mogelijk om deze mee te nemen naar het vakantiepark. De vakantiehuizen beschikken namelijk over een eigen bootsteiger. Dankzij de trailerhelling op het park kunt u gemakkelijk met uw boot het water op om vervolgens aan te meren bij uw eigen steiger.

Sport en spel
Naast de twee tennisbanen, zijn er een aantal sportvelden waar allerlei sporten beoefend kunnen worden. Er is een multifunctioneel sportveld met baskets en doeltjes, maar ook beachvolleybalveld. Naast het park ligt er een groot grasveld met doelen waar gevoetbald kan worden. Bij het centrumgebouw vindt u een speelweide voor kinderen. Verder op het park is er nog een tweede speelweide, deze is echter ook voorzien van een air-trampoline! In de zomervakantie is er vier weken lang een animatieteam aanwezig en wordt er een animatieprogramma gepresenteerd voor jong en oud.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Animatie in hoogseizoen
Subtropisch zwemparadijs
Speeltuin
Tennisbaan
Sportveld
Café/Bar
Wellness mogelijkheden
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Aan een meer
Nabij dorp
Aan het water
Nabij viswater
Op een familiepark
Nabij een stad
Aan viswater
Aan vaarwater
Afstanden
Strand: 200m
Meer: 200m
Supermarkt: 2000m
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 1000m
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×