8, 2
Zeer goed
68 beoordelingen

Resort Veluwemeer

Resort Veluwemeer..Parel aan het water!

  • Aan het Veluwemeer
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
13 vakantiehuizen
weekend va.
213
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (13)

Resort Veluwemeer in Nunspeet

Resort Veluwemeer is een vakantiepark met werkelijk een unieke ligging aan het Veluwemeer. Zwemmen in het buitenzwembad, met de fiets de omgeving verkennen of leren zeilen? Het kan allemaal! Aan de ene kant de uitgestrekte Veluwe en aan de andere kant het ruime water van het Veluwemeer. Leuke plaatsen als Harderwijk, Elburg en Nunspeet liggen op steenworp afstand van het vakantiepark.

Het uitzicht vanaf Resort Veluwemeer is adembenemend. Vanaf het zandstrand kunt u ieder moment van de dag weer genieten van de horizon van water, de velden en de bossen. De bossen, de heide en zandverstuivingen van de Veluwe liggen op korte afstand van het Resort Veluwemeer. Een vakantie op Resort Veluwemeer in Nunspeet is geschikt voor alle leeftijden. Jong en oud zal zich hier prima vermaken. Voor de fietser zijn er diverse routes beschikbaar die direct vanaf het park beginnen.

Bijzonderheden

- Resort Veluwemeer is een park in aanbouw, hierdoor kunt u enige overlast ervaren. Het park doet er alles aan om de mogelijke overlast zoveel mogelijk te beperken.
- In de maanden juli en augustus zijn groepen alleen toegestaan als elke deelnemer minimaal 25 jaar is. 
- Het interieur / exterieur van de vakantiehuizen kan onderling verschillen. 
- Let op: niet alle woningen op dit park zijn direct aan het water gelegen. 

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Surfen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
De receptie bevindt zich bij de ingang van het resort en past prachtig in de omgeving. De receptionistes staan voor u klaar om u te helpen en om al uw vragen te beantwoorden. 
 
Zwemmen
Het buitenzwembad (gesloten van 1 oktober tot en met 31 maart of wanneer het weer nog te koud is) is een prima plek om u te vermaken. Koel lekker af in het frisse water, of neem plaats op de strandstoelen om van de stralende zon te genieten! 
 
Fietsverhuur
Bij de receptie kunt u fietsen huren om mooie omgeving van de Veluwe te ontdekken. Er zijn stadsfietsen, kinderfietsen, maar ook bakfietsen, elektrische fietsen, tandems of een mountainbike. Daarnaast is het ook mogelijk om een kinderzitje te huren. 
 
Horeca
Op het resort vindt u een goed restaurant met een uiteenlopende kaart waar u culinaire hoogstandjes maar ook voor een eenvoudige en stevige maaltijd terecht kunt. Een perfecte entourage en een eigentijdse sfeer! In het Grandcafé kunt u heerlijk borrelen met uw reisgezelschap op gezin. Kies een plaatsje binnen, of heerlijk op het terras. Vanaf het terras heeft u zicht op de speeltuin. Ook is er een ontbijtshop op het park, dat u voor een kleine boodschappen niet het park hoeft te verlaten. 
 
Animatie
Voor de kinderen zijn er op het vakantiepark diverse leuke speeltuin aangelegd. Op sommige van deze speeltuinen zijn interactieve speeltoestellen geplaatst. Welke het buiten spelen naar een heel nieuw niveau brengen! Tijdens veel schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig die voor vermaak zorgt voor alle leeftijdsgroepen. Zo is er de Beau & Bloem Kids Club voor de jongste gasten vanaf vier jaar tot en met twaalf jaar. Lekker knutselen met Beau en Bloem en leuke spelletjes spelen. Is uw kind iets ouder en op zoek naar avontuur? Kinderen vanaf acht jaar kunnen naar de Adventure Club welke spannende spellen organiseert. Wat dacht u van levend stratego, hutten bouwen of het smokkelspel. Het animatieteam is er helemaal klaar voor, jullie ook? 
 
Watersport
U kunt ook met uw eigen boot naar Resort Veluwemeer komen. Er zijn ligplaatsen voor uw boot in de jachthaven van het vakantiepark. De unieke locatie biedt vele mogelijkheden voor het beoefenen van uw favoriete watersport en recreatie op het water. Voor het huren van een kayak of catamaran kunt u bij j de receptie op het resort terecht! Daarnaast is vissen toegestaan op het vakantiepark en het water rondom het vakantiepark. 
 
Parkvoorzieningen
Restaurant
Kiosk
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Sportveld
Recreatieplas
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Aan een meer
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Aan het water
Aan een haven
Op een familiepark
Nabij een stad
Aan viswater
Aan vaarwater
Afstanden
Strand: 50
Meer: 200 m
Supermarkt: 5 km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 5 km
Uitgaanscentrum: 5 km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×