8, 6
Heerlijk
3 beoordelingen

Resort Vlissingen

Prachtig resort aan het nabij het strand in Vlissingen

  • Stad en Strand
  • Direct aan zee
  • Beach-style lodges
3 vakantiehuizen
weekend va.
463
436
o.b.v. 4 personen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (3)

Resort Vlissingen in Vlissingen

Largo Noordzee Resort Vlissingen is een fantastisch resort met een schitterende ligging op de grens van Stad en Strand. Het resort ligt direct aan de levendige boulevard van Vlissingen. Via de boulevard loopt u zo het centrum van Vlissingen in waar van alles te doen is. Vlissingen is een van de vier culturele hoofdsteden van Zeeland met, naast een tal van culturele bezienswaardigheden en activiteiten, zijn er ook een tal van leuke winkeltjes en heerlijke restaurants en strandpaviljoens. Wandelen, zonnen, zwemmen, fietsen of even lekker een boek lezen in de tuin? Deel zelf uw dag in, en geniet van Zeeland op zijn best!

Bijzonderheden

- De servicekosten betaan uit: opgemaakte bedden, schoonmaakkosten, hand-en badlinnen, keukenlinnen, bad- en doucheproducten en een koffie- en thee pakket.

- Indien u tijdens het boekingsproces aangeeft dat er een huisdier mee gaat, wordt er een toeslag voor de schoonmaak in rekening gebracht.

- Deze vakantiehuizen kunnen niet voor zakelijke doeleinden gehuurd worden en de hoofdboeker dient minimaal 21 jaar oud te zijn.

- Het park behoudt het recht om ter plaatse een borg te vragen tussen de EUR 50 en EUR 500 per persoon. Deze borg is afhankelijk van de groepssamenstelling. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering.

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Sauna
Zeilen
Wandelen
Fietsen
Surfen
Duiken
Zwemmen

Faciliteiten


Algemeen:
Centrale parkeergelegenheid, Receptie op het park, Wifi centrale voorziening (gratis), Wifi op park (gratis), Zandstrand

Eten en drinken:
Broodjesservice, diverse bistro's, strandpaviljoens en restaurants binnen 500 meter van het resort.

Sport en Spel:
Fietsverhuur, Speeltuin(en)

Parkvoorzieningen
Speeltuin
Centraal internetpunt
Fietsverhuur

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het centrum van een stad
Nabij het strand
In de duinen
Nabij viswater
Nabij een stad
Aan zee
Afstanden
Strand: 200 m
Supermarkt: 500 m
Restaurant: 500 m
Dorp/stadcentrum: 500 m