7, 9
Goed
3 beoordelingen

Vakantiepark Park Eksel

Schitterend gelegen kindvriendelijk vakantiepark in Belgisch Limburg

  • Avonturenbos
  • Bosrijke omgeving
  • Limburgse Kempen
2 vakantiehuizen
weekend va.
262
235
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (2)

Vakantiepark Park Eksel in Eksel

Het kleinschalige vakantiepark Park Eksel is een perfecte keuze voor jouw vakantie wanneer je gelukkig wordt van een groene en bosrijke omgeving. Op het park is er een gezellig restaurant en een binnen-, buiten- en een mooie waterspeeltuin voor de kids. In de omgeving kun je naar hartelust sporten en ontspannen in het natuurgebied Bosland. Dit mooie bosgebied ligt vlakbij het vakantiepark. Behalve bossen vind je er ook mooie meren, zandverstuivingen en heide. Mountainbikers kunnen hier terecht op de uitdagende, onverharde mountainbikeroutes die hier zijn uitgezet. Wandelen of fietsen van het ene knooppunt naar het andere is een goede tip om niets te missen van de mooie omgeving en de talloze bezienswaardigheden. Je kunt in Bosland zelfs tussen de boomtoppen door fietsen. Een unieke ervaring! Vergeet niet om onderweg een terrasje te pakken voor een hapje en een drankje. 

Bijzonderheden

- Het vakantiepark is in aanbouw, tot en met eind december 2022 wordt er gewerkt aan het centrumgebouw. Hierdoor zijn een aantal faciliteiten momenteel niet geopend zoals, de binnen- en buitenspeeltuin, het restaurant, de wasserette, oplaadpunt voor de elektrische fietsen en de minimarkt. Het park doet er alles aan om de eventuele overlast tot een minimum te beperken.

- Gedurende de wintermaanden zijn de outdoor waterspeeltuinen gesloten.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Golf

Faciliteiten

Voor de dagelijkse boodschappen is er de mini-market. Een wasje is zo gedaan in de wasserette. Zo houd je nog meer tijd over om de spannende speelbossen te bezoeken. Een plek waar de kinderen onbezorgd kunnen klimmen en ravotten. Op het park is er een buiten-, binnen- en een waterspeeltuin voor de kinderen. s Avonds een hapje eten in het restaurant met terras en dan snel weer plannen maken voor de volgende dag. Wil je fietsen huren? Dat kun je regelen bij de receptie. Trouwens, de elektrische auto kan ook worden opgeladen in het park.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Restaurant
Wasserette
Speeltuin
Café/Bar
Speelbos
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
Op een familiepark
Nabij een stad
Afstanden
Meer: 2000 m
Supermarkt: 500 m
Restaurant: 500 m
Dorp/stadcentrum: 500 m