8, 7
Heerlijk
38 beoordelingen

Strandresort Schier

Opzoek naar een ontspannende vakantie? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij Strandresort Schier komt u volledig tot rust. Geniet van de prachtige omgeving van Schiermonnikoog..

  • Direct aan strand
  • Gratis wellness
  • Op de Wadden
7 vakantiehuizen
weekend va.
346
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (7)

Strandresort Schier in Schiermonnikoog

Toe aan een vakantie waar u geheel tot rust komt? Zoek dan niet verder en boek een van de prachtige appartementen bij Strandresort Schier. U kunt u genieten van de prachtige omgeving van Schiermonnikoog en heeft toegang tot de binnen en buitensauna's en het binnenzwembad. Zoals u leest kunt u hier volledig ontsnappen aan de dagelijkse drukte en zult u als herboren weer naar huis vertrekken.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Sauna
Wandelen
Fietsen
Voetbal
Duiken
Zwemmen
Extra services
Ontbijt

Faciliteiten

Algemeen
Strandresort Schier is een heerlijke locatie om lekker te ontspannen en even niet te hoeven denken aan de drukte van alledag. Op het moment dat u aankomt zult u een oase van rust ervaren. Wanneer u helemaal gesetteld bent kunt prachtige wandel- of fietstocht maken, fietsen kunt huren bij de receptie. Wellicht springt er tijdens uw tocht een ree aan u voorbij of een alerte haas, die u allang heeft zien aankomen. 's Ochtens ontspannen wakker worden? bestelt u dan de avond tevoren een ontbijt bij de receptie.

Wellness
Optimaal relaxen? U mag als gast van Strandresort Schier gratis gebruik maken van de wellness faciliteiten zoals binnen sauna’s en het binnenzwembad. Tevens zijn er buitensauna's aanwezig, welke werken op hout. Het hout voor de sauna's kunt u kopen bij de receptie. Badjassen en handdoeken voor de wellness zijn eventueel te huur bij de receptie. 

Parkvoorzieningen
Sauna
Kuurcentrum
Overdekt zwembad
Wellness mogelijkheden

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij het strand
Nabij bos
Nabij dorp
In de duinen
Aan zee
Afstanden
Strand: 400m
Supermarkt: 1km
Restaurant: 300m
Dorp/stadcentrum: 800m
Uitgaanscentrum: 1km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×