8, 1
Zeer goed
20 beoordelingen

Vakantieboerderij De Mergelhoeve

Vakantieboerderij De Mergelhoeve is gelegen in prachtig heuvelachtig Limburg met vele mogelijkheden tot uitstapjes en bezienswaardigheden. Vakantiepark met gratis WiFI.

  • Gratis WiFi
  • Kinderspeelplaats
  • Prachtig landschap
4 vakantiehuizen
weekend va.
228
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

Vakantieboerderij De Mergelhoeve in Hulsberg

In een rustieke Limburgse hoeve met een authentieke binnenplaats zijn een aantal vakantiewoningen gelegen. Deze hoeve is een heerlijke plek om te ontspannen, met alles wat u nodig heeft, voor uzelf, uw kinderen, vrienden en kennissen. Er is een verwarmd zwembad, een speeltuin met barbequegelegenheid en er zijn een aantal boerderijdieren. U stapt van het erf af, voor een heerlijke wandeling door de adembenemdende landschappen of een fietstocht door de buurt of net over de grens.

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Wandelen
Tafeltennis
Fietsen
Zwemmen
Extra services
Barbecue

Faciliteiten

Kids
Bent u met uw kind(eren)? Via de binnenplaats vindt u de achtertuin van de boerderij. Hier staat een kinderspeelplaats, een zwembad met trampoline, een glijbaan, volleybalnet, kippenren en een pony-, geiten- en een ganzenwei. Uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen!

Mindervalide
Bent u mindervalide? Ook voor mindervaliden biedt Vakantieboerderij De Mergelhoeve geschikte vakantiehuizen. Zo zijn deze vakantiehuizen voorzien van een traplift, een aangepast toilet en badkamer. Tevens zijn er woningen met aangepaste keuken.

 

Parkvoorzieningen
Wasserette
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tafeltennis

Locatie

Ligging
Op het platteland
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij dorp
Afstanden
Supermarkt: 3km
Restaurant: 3km
Dorp/stadcentrum: 3km
Uitgaanscentrum: 3km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×