Bungalowpark Libra

Bungalowpark Libra is gelegen in het Overijsselse Arriën. Een familiepark met openluchtzwembad en vele andere faciliteiten!
Natuurgebieden
Openluchtzwembad
Animatieteam
week v.a.
610
o.b.v. 4 personen
vakantiecentrum-libra - Basisafbeelding
7, 8
Goed
11 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiecentrum-libra - Vakantiepark
vakantiecentrum-libra - Vakantiepark
vakantiecentrum-libra - Vakantiepark
Bekijk 4 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Bungalowpark Libra in Arriën

Dit familiepark staat garant voor een heerlijk verblijf in Overijssel. Het openluchtzwembad en het enthousiaste animatieteam zorgen gedurende de warme zomermaanden voor veel vertier. Op dagen met minder mooi weer biedt de gezellige kantine met gratis WiFi uitkomst. Het vakantiepark heeft ook gemakkelijke voorzieningen als een kampwinkel en een wasserette.

Uitgezette wandel- en fietstochten zijn er in overvloed en ook voor de kleintjes en jeugd heeft de omgeving genoeg leuks te bieden. Denk aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen of Avonturenpark Hellendoorn. Natuurliefhebbers halen hun hart op tijdens een wandeltocht door natuurgebied Beerze of een fietstocht langs de Vecht. 

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Paardrijden
Wandelen
Fietsen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Vakantiecentrum Libra is een kleinschalig vakantiepark maar heeft toch een aantal hele handige en leuke faciliteiten. Zo kunt u uw dagelijkse benodigheden kopen bij de kampwinkel en uw was wassen in de aanwezige wasserette. Schuift u gezellig aan in de kantine met gratis WiFi verbinding? BIj goed weer staat er een ruim terras uit. 

Sport & spel
Voor de fanatiekelingen is er een voetbalveld aanwezig. De allerkleinsten vermaken zich opperbest in de speeltuin en gedurende het hoogseizoen kan jong en oud deelnemen aan het programma dat samengesteld is en begeleid wordt door het enthousiaste animatieteam. 

Zwemmen
Op Vakantiecentrum Libra geniet iedere vakantieganger tijdens de hete zomermaanden van een frisse duik in het royale buitenzwembad. Het zwembad heeft een waterglijbaan van 40m lang en er is een apart peutergedeelte. 

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Openluchtzwembad
Sportveld
Centraal internetpunt
Vuurwerkarm

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij viswater
Afstanden
Restaurant: 400m
Dorp/stadcentrum: 5km