7, 4
Goed
24 beoordelingen

Vakantiepark De Berckt

Vakantiepark De Berckt is een heus kinderparadijs. Dit vakantiepark met zwemparadijs is gelegen nabij een prachtig natuurgebieden.

  • Paradijs voor kids
  • Natuurgebieden
  • Zwemparadijs
4 vakantiehuizen
weekend va.
169
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (4)

Vakantiepark De Berckt in Baarlo

Voor een vakantie bent u bij Vakantiepark De Berckt aan het juiste adres. Uw kinderen zullen een fantastische vakantie beleven waar zij nog lange tijd over na zullen praten. U zult bij uw aankomst ontvangen worden in een waar kasteel waar iedereen zich weer kind zal voelen. Door de vele faciliteiten welke aangeboden worden op dit vakantiepark zullen uw kinderen en uzelf zich geen moment vervelen. Kom een kijkje nemen in het prachtige subtropische zwemparadijs.

Bijzonderheden

- Het interieur / exterieur van de vakantiehuizen kan onderling verschillen en afwijken van de gepresenteerde afbeeldingen.

- In de zomervakantie zijn de parkfaciliteiten dagelijks geopend, buiten de zomervakantie zijn de faciliteiten enkel in de weekenden geopend.

- Het zwembad Is alle weekenden en elke woensdag geopend zowel in de zomervakantie als daarbuiten.

- Een eventueel kinderbed kunt u in de woonkamer plaatsen. Dit is wegens ruimtegebrek helaas niet mogelijk in de slaapkamers.  

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Biljart
Sauna
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Tennis
Zwemmen

Faciliteiten

Subtropisch zwemparadijs
Het prachtige subtropisch zwemparadijs met ridderthema moet u gezien hebben! Het zwemparadijs beschikt onder andere over een kleutel- en peuterbad, stroomversnelling, waterglijbaan, drakeneiland, een sauna, turks stoombad, snelbruiner en hotwhirlpool. Tevens zijn er voldoende lig- en zitstoelen aanwezig. Voor een hapje of een drankje kunt u terecht bij Herberg 'Het Silveren Paerdt' 

Horeca
Voor een heerlijke hapje of drankje kunt u terecht in het eetcafé 'Drakennest'. Op de warme dagen kunt u bij de ijscorner terecht voor een heerlijk verkoelend ijsje. Daarnaast is er een gezellig terras en een feestzaal waar leuke shows en activiteiten worden gegeven. Op het park is ook een supermarkt aanwezig. In het eetcafe kunt u gratis gebruik maken van wifi

Sport en spel
Op het vakantiepark zijn diverse sportmogelijkheden, denk hierbij aan volleybalwedstrijden, voetbalwedstrijden en diverse sportactiviteiten. Tevens is er op het park een midgetgolfbaan, een multifunctioneel sportveld, volleybal- en basketbalveld, tennisbanen, tafeltennistafels,j jeu-de-boules baan en fiets- en skelterverhuur. Uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen bij Ed's Knutselhoek, het reuze Speelkasteel, de airtrampoline, diverse speelcombinaties en de dierenweide. 

Entertainment
Op Vakantiepark De Berckt zijn vele verschillende liveshows te beleven. Elke avond staat er weer een andere show op het programma, en elke week zijn er verschillende thema's. 

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Kinderboerderij
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Subtropisch zwemparadijs
Sauna
Speeltuin
Midgetgolf
Tennisbaan
Tafeltennis
Sportveld
Kluisjes
Campers toegestaan
Café/Bar
Amusementshal
Trampoline
Wellness mogelijkheden
Jeu de Boulesbaan

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij dorp
Op een familiepark
Nabij een stad
Op een camping
Afstanden
Supermarkt: 5km
Dorp/stadcentrum: 10km
Uitgaanscentrum: 5km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×