8, 8
Heerlijk
85 beoordelingen

Vakantiepark De Pier

Mooi Familiepark in het Brabantse land

  • Verwarmd zwembad
  • Ideaal met kinderen
  • Kinderboerderij
7 vakantiehuizen
weekend va.
379
321
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (7)

Vakantiepark De Pier Uden

Het vakantiepark zelf biedt veel gezelligheid en faciliteiten. Het beschikt over een door zonne-energie verwarmd openlucht zwembad, een gezellig café-restaurant / pannenkoekenhuis en diverse speelmogelijkheden voor de kinderen. Al deze mogelijkheden en de unieke sfeer maken Vakantiepark De Pier zeer geschikt voor alle leeftijden. Het vakantiepark ligt tegen een prachtig natuurgebied met bossen en zandverstuivingen aan. Heerlijk Familiepark!

Vrijetijdsmogelijkheden
Pretpark
Paardrijden
Biljart
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Voetbal
Golf
Zwemmen
Langlaufen
Extra services
Lunch
Diner

Faciliteiten

Eten en Drinken:
Naast de receptie is er op Vakantiepark de Pier een gezellig café-restaurant / pannenkoekenhuis met een heerlijk terras.

12 plus:
Het centraal gelegen Bospaviljoen herbergt verschillende faciliteiten van De Pier. Hier bevinden zich het café en restaurant, de doe & ontdekplek van de animatie en het jeugdhonk voor jongeren vanaf 12 jaar. Naast het bospaviljoen bevindt zich de speeltuin en het verwarmde peuter- en buitenbad.

Zwemmen:
Spetter elkaar lekker nat in het warme water van het buiten zwembad! In deze verwarmde waterspeelplaats met een bad van 140 cm diep en een peuterbad met waterglijbaan speel je samen leuke spelletjes. Volwassenen kunnen lekker zonnen op het zonneterras. Openingstijden: Van mei tot en met september van maandag t/m zondag van 9.00 uur tot 22.00 uur. 

Speeltuin:
In de ouderwets gezellige speeltuin kun je heerlijk in de familieschommel of van de glijbaan. Voor de kleintjes is er een draaimolentje en een speelhuisje. En ben je een echte stoere avonturier dan kun je heerlijk aan een touw zwieren vanaf de Bedafse bergen.

Animatie:
Tijdens de schoolvakanties verblijven Moffel en Piertje op vakantiepark De Pier. Zij zijn dol op ontdekken en de natuur. Ze gaan graag met jou op avontuur. Van kikkervisjes vangen in de sloot tot een boshutten bouwen in het bos, op vakantiepark De Pier is vanalles te beleven voor jong en oud. 

Kinderboerderij:
Janneke en Saartje, onze dwerggeiten zijn elke dag aanwezig, net als de hangoorkonijnen Peppie en Snoopy. En als je geluk hebt, hebben de kippen Jet, Doortje, Truus, Miep en Sien een eitje voor je gelegd. Een eindje verderop staan onze pony Juultje en Quarter horse Jameen, die na een succesvolle carriére hier zijn pensioen mag houden. Elke dag hebben onze dieren verzorging nodig. Kom je helpen? Neem dan wel even regenlaarzen of oude schoenen mee en doe je oude kleren aan.

Bij slecht weer:
Als het wat slechter weer is, ga dan naar Hullie Speelboerderij. De boerderij ligt op 650 meter van ons park. Je kunt hier eindeloos binnenspelen in de leukste speelhallen. Er is een black-light avonturengolf, een knutselhal en een outdoor lasergame. Ben jij 12 jaar of jonger, haal dan bij de receptie van Vakantiepark De Pier een Hulliepas en je kunt gratis binnen. Of vraag aan je ouders of ze deze pas al meteen reserveren bij je vakantiehuis. Dan ligt deze voor je klaar als je incheckt. O en papa, mama en opa en oma zijn gratis.

Parkvoorzieningen
Kinderboerderij
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Tafeltennis
Sportveld
Café/Bar
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
Nabij bos
Nabij heide
Nabij dorp
Op een familiepark
Nabij een stad
Afstanden
Supermarkt: 5km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 5km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×