Vakantiepark De Sikkenberg

Christelijk recreatiepark De Sikkenberg, gezellig voor het hele gezin
Natúúrlijk genieten!
Leuk voor kinderen
Dierenweide
weekend v.a.
1181
o.b.v. 12 personen
vakantiepark-de-sikkenberg - Basisafbeelding
8, 5
Zeer goed
50 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-de-sikkenberg - Vakantiepark
vakantiepark-de-sikkenberg - Vakantiepark
vakantiepark-de-sikkenberg - Vakantiepark
Bekijk 32 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Vakantiepark De Sikkenberg in Onstwedde

Recreatiepark de Sikkenberg kenmerkt zich door zich specifiek te richten op mensen die van rust, natuur, landelijk, bezinning en gezelligheid houden. Tieners en jongeren die vrienden maken, kinderen die lekker kunnen ravotten en struinen in de speeltuintjes of kijken bij de dieren in de diverse dierenweides met rondscharrelende hoenders en pauwen in een ongedwongen sfeer en ouders die genietend van een goed boek en een drankje lekker tot rust kunnen komen. Voor de sportievelingen zijn er ook leuke aktiviteiten. Denk hierbij aan boogschieten, volleybal, basketbal of slootslingeren. Tevens worden er in de schoolvakanties interkerkelijke kinder- en jongerenactiviteiten en studies georganiseerd. Dit alles in een onbekend stukje Nederland. Onstwedde ligt in de streek Westerwolde in het zuiden van de provincie Groningen op de grens van Drenthe. 

Bijzonderheden

  • Het meebrengen van uw huisdier is op aanvraag. Wanneer u een huisdier meebrengt, worden er extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Dit is EUR 25 per verblijf.
  • U beschikt in de groepsaccommodaties over een televisie met standaard publieke zenders. U kunt voor de commerciële zenders een smartcard huren op het park. Ook is het mogelijk om uw eigen digitenne smartcard van huis mee te brengen. In het familiehuis is een schotelantenne aansluiting met Netflix.
  • De meeste faciliteiten op Recreatiepark De Sikkenberg zijn geopend van april tot en met oktober.
Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Wandelen
Midgetgolf
Fietsen
Tennis
Klimmen
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen
Recreatiepark De Sikkenberg  is een Chr. Familiepark wat beschikt over een wasserette waar u uw vuile was kunt wassen. In de mini-supermarkt op het park kunt u recht voor onder andere koffie, thee, frisdrank, chips, snoep, broodbeleg en de basisproducten voor een warme maaltijd. Op het park bevindt zich een oplaadpunt voor uw elektrische fiets(en). 

Horeca
In Hoofdgebouw de Eendekoel'n kunt u tijdens de schoolvakanties terecht voor een potje biljart of een hapje en een drankje maar ook voor snack of een lekkere maaltijd. 

Sport en spel
Op Recreatiepark De Sikkenberg bevinden zich verschillende sportvelden waaronder een volleybal- en een basketbalveld. Ook is er een Jeu de Boules baan. Er zijn diverse speelveldjes op het vakantiepark met leuke klimrekken of een waterspeeltuin. Tevens wordt er regelmatig een groot luchtkussen (airtrampoline) opgezet. Gedurende de zomervakantie is er op het park een recreatieprogramma welke begeleid wordt door een enthousiast team waarbij de bijbel centraal staat.  Ook zijn er een dierenweide met onder andere ezels, ganzen, diverse soorten hoenders, geiten, schapen en eenden.

Zwemmen
Op het vakantiepark is een leuk openluchtzwembad. Een subtropisch zwemparadijs kunt u bezoeken in Stadskanaal of Veendam.

Televisie en internet
U beschikt in de huuraccommodaties over een televisie met standaard publieke zenders. U kunt voor de commerciële zenders een smartcard huren op het park. Ook is het mogelijk om uw eigen digitenne smartcard van huis mee te brengen. In het familiehuis is een schotelantenne aansluiting met Netflix. U ontvangt als gast van het park een toegangskaart voor de WiFi. Extra toegangskaarten zijn te koop via de receptie.

*De meeste faciliteiten op Chr. Recreatiepark De Sikkenberg zijn geopend van april tot en met oktober.

Parkvoorzieningen
Mini-markt
Kinderboerderij
Restaurant
Wasserette
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Sportveld
Café/Bar
Weekendrestaurant
Jeu de Boulesbaan
Centraal internetpunt

Locatie

Ligging
Op het platteland
Op een vakantiepark
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 2km
Restaurant: 500m
Dorp/stadcentrum: 2km