8, 1
Zeer goed
17 beoordelingen

Vakantiepark De Stuurmanskolk

Prachtig vakantiepark met zwemvijver. Kom op Vakantiepark de Stuurmanskolk volledig tot rust onder de zonnebank of in de sauna!

  • Grote zwemvijver
  • Veel ruimte
  • Kindvriendelijk
0 vakantiehuizen
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie

Vakantiepark De Stuurmanskolk in Welsum

Vakantiepark De Stuurmanskolk is gelegen op de grens tussen Salland en de Veluwe in het plaatsje Welsum. Het parkje is uitermate geschikt voor families en mensen die houden van rust en natuur. In de omgeving van het park kunt u heerlijk fietsen en/of wandelen. De Stuurmanskolk bevindt zich in de omgeving van een aantal grote steden, Zwolle Apeldoorn en Deventer. De gezellige luxe ingerichte chalets zijn beschikbaar voor vier personen. Daarnaast bevindt u zich op de perfecte plek om een aantal leuke dagtochten te maken.

Vrijetijdsmogelijkheden
Vissen
Kanoën
Sauna
Wandelen
Fietsen
Voetbal
Zwemmen

Faciliteiten

Zwemmen
Op het gezellige vakantieparkje heeft u de mogelijkheid om een heerlijke verfrissende duik te nemen in de gezellige zwemvijver. Naast zwemmen hebben de echte visliefhebbers de mogelijkheid om te vissen zonder visvergunning. Tevens kunt u gratis gebruik maken van waterfietsen en roeiboten.

Horecagelegenheden
In de gezellige Eet Tapperij Bijsterbosch kunt u genieten van heerlijke maaltijden. Daarnaast heeft u  de mogelijkheid om heerlijk te lunchen, pannenkoeken te eten en een gezellig feestje te geven. 

Wellness
Op de camping kunt u onder andere gebruik maken van een sauna en een zonnebank. Zo komt u heerlijk tot rust tijdens uw welverdiende vakantie.

Parkvoorzieningen
Restaurant
Wasserette
Sauna
Speeltuin
Recreatieplas
Campers toegestaan
Wellness mogelijkheden

Locatie

Ligging
Op het platteland
Rustig gelegen
Nabij bos
Nabij viswater
Nabij een stad
Op een camping
Afstanden
Strand: 0m
Meer: 0m
Supermarkt: 1km
Restaurant: 0m
Dorp/stadcentrum: 1km
Uitgaanscentrum: 1km
Internet Explorer wordt niet ondersteund door deze website. We raden de volgende browsers aan:
×