Vakantiepark Dommelvallei

Heerlijk genieten van de Brabantse gezelligheid op Vakantiepark Dommelvallei gelegen in Noord-Brabant.
Zwembad
Miniclub
Fietsverhuur
weekend v.a.
1247
o.b.v. 12 personen
vakantiepark-dommelvallei - Basisafbeelding
6, 0
Voldoende
28 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
vakantiepark-dommelvallei - Vakantiepark
vakantiepark-dommelvallei - Vakantiepark
vakantiepark-dommelvallei - Vakantiepark
Bekijk 9 foto's
Het vakantiepark
Faciliteiten
Locatie
Vakantiehuizen (1)

Vakantiepark Dommelvallei in Borkel-en-Schaft

Geniet van de mooie dagen en de gezelligheid van Brabant op het kleine maar veelzijdige Vakantiepark Dommelvallei. Terwijl de kinderen zich uitleven in de kinderspeelplaats met zandbak en schommels of in het openluchtzwembad kunt u ongestoord uw kopje koffie of thee drinken op uw terras. Het vakantiepark is gelegen midden tussen twee prachtige natuurgebieden in de Brabantse Kempen. Vakantiegangers die opzoek zijn naar prachtige natuur, leuke activiteiten, gezelligheid en feesten, cultuur en vrijheid zijn op Vakantiepark Dommelvallei aan het juiste adres!

Activiteiten in de omgeving
Pretpark
Vissen
Kanoën
Paardrijden
Wandelen
Midgetgolf
Tafeltennis
Fietsen
Golf
Zwemmen

Faciliteiten

Algemeen 
Vakantiepark Dommelvallei is een klein maar veelzijdig vakantiepark in het hart van de Brabantse Kempen. Vakantiegangers die opzoek zijn naar prachtige natuur, leuke activiteiten, gezelligheid en feesten, cultuur en vrijheid zijn op Vakantiepark Dommelvallei aan het juiste adres! De Medewerkers van de receptie staan u graag te woord en vertellen u wat de leuke bezienswaardigheden van de omgeving zijn. 

Horeca
Brabantse gezelligheid en onverzadigbaar genieten doet u in het Horecacomplex op het park. U heeft toch ook geen zin om na een ontspannen vakantiedag nog te koken? Schuif aan en geniet van een heerlijk drankje en lekkere maaltijd of een simpel frietje. Later op de avond nog een borreltje drinken? Zing mee met de Brabantse hits als "Het leven is goed in het Brabantse land". Kent u de Brabantse gezegde 'Brabantse nachten zijn lang maar gezellig'? Ontdek het zelf!

Sport en spel
Heerlijk uitleven in de miniclub waar diverse activiteiten georganiseerd worden. De kinderen kunnen spelletjes spelen, knutselen of ontspannen een film kijken. Straalt de zon? Hup naar buiten en vriendjes en vriendinnetjes zijn zo gemaakt in de grote buitenspeeltuin. Bent u graag lekker sportief bezig? In de nabije omgeving kunt u uren wandelen, fietsen of paardrijden maar ook een partijtje voetbal, volleybal, boerengolf of tafeltennis zijn mogelijk. Voor de avonturiers zijn er mogelijkheden tot een survivaltocht, vlotvaren of een tochtje in de kano over het riviertje De Dommel door het prachtige natuurgebied De Dommelvallei.

Zwemmen
Gedurende de warme zomermaanden biedt het verwarmde openluchtzwembad met kleuterbad gegarandeerd uren waterpret!

 

Verhuur
De omgeving per fiets ontdekken? Deze kunt u huren bij de receptie van het park. 

Parkvoorzieningen
Restaurant
Kiosk
Animatie in hoogseizoen
Speeltuin
Openluchtzwembad
Sportveld
Café/Bar

Locatie

Ligging
Op een vakantiepark
In het bos
Nabij bos
Afstanden
Supermarkt: 4km
Restaurant: 2km
Dorp/stadcentrum: 2km